Top 21 cele mai râvnite mărci de bijuterii din toată lumea

Pentru unele mărci era de așteptat, altele noi au apărut în peisaj, toate însă sunt cât se poate de rafinate.
Top 21 cele mai râvnite mărci de bijuterii din toată lumea
Top 21 cele mai râvnite mărci de bijuterii din toată lumea

De la maeștrii depozitari până la artiștii care creează artă ce se poartă sub formă de bijuterii, următoarele 21 de mărci (într-o ordine aleatorie) oferă fiecare un punct de vedere estetic unic.

De la vineta fantastic imaginată de sculptorița Bibi van der Velden până la modele create cândva doar pentru maharadjah, această listă vă ghidează prin piesele variate și remarcabile ale lumii bijuteriilor.

Nu trecem cu vederea nici versiunile perfecționate ale acestor piese clasice și nesfârșite pe care le căutați.

1. Ana Khouri

Piesele lui Anei Khouri se disting ușor prin elementele lor sculpturale și utilizarea spațiului negativ. Khouri a inițiat trecerea spre jocul urechii.

A arătat că există modalități interminabile de a proiecta o manșetă pentru urechi. Înălțând aspectul de la punk la haute couture, Khouri a extins noțiunea de bijuterii tradiționale la rang de artă.

2. Irene Neuwirth

Modelele capricioase și cu spirit liber ale lui Irene Neuwirth surprind un echilibru frumos între lux și joacă. Combinând un colier de diamante sub forma unor mingi de tenis cu farmecătoarele piatre prețioase sculptate ca fructe, Neuwirth ne amintește că bijuteriile sunt distractive.

Se menține, în același timp, un standard ridicat de măiestrie și calitate. Unele dintre preferatele consumatorilor sunt colierul ei din perle sub formă de bomboane și inelele ei de gumball.

3. Bibi van der Velden

Animalele și natura sunt teme comune în toate temele complexe ale lui Bibi van der Velden. Pregătită în sculptură, Van der Velden sculptează fiecare piesă cu materiale neobișnuite.

De exemplu, fildeșul de la un mamut vechi de 60.000 de ani sau aripile dintr-un scarabeu. Este o adeptă a mișcărilor inginerești, după cum se vede în inelul ei cu perle Galaxy Spinning.

4. Repossi

Sunt folosite forme geometrice și unghiuri ascuțite pentru a proiecta baza fiecărei piese. În același timp, se adaugă elemente de feminitate extremă.

Fie prin tăietura diamantului, fie prin curba spațiului negativ. Gaia Repossi creează bijuterii pentru femeia puternică, modernă, nelimitată de noțiunile tradiționale de bijuterie.

Fiecare piesă seamănă cu o operă de artă prin estetica sa inovatoare și calitatea rafinată.

5. David Webb

Lumea de ciubucuri a lui David Webb nu este destinată celor cu inima îmblânzită. Design-ul original și adesea dramatic al animalelor și al grandioaselor inele de cocktail sunt semnătura Webb.

6. Verdura

Pentru un împătimit de bijuterii, Verdura este o referință comună. Faimoasă pentru multe modele, cum ar fi Manșeta cu cruce malteză concepută pentru Coco Chanel și ceasul și brățara legată cu borduri făcute pentru faimoasa Greta Garbo, Verdura a „împodobit” stelele de la Hollywood și regalitățile, inclusiv pe prințesa Diana.

7. Sanjay Kasliwal

Familia Kasliwal datează din secolul 16 ca bijutieri legendari din maharadjah. Combinând estetica și meșteșugul indian cu învățăturile de la aurarii din Italia, Sanjay Kasliwal proiectează pentru a duce moștenirea familiei sale în toate colțurile lumii.

8. Cartier

Legendara casă franceză rămâne una dintre cele mai căutate mărci atunci când vine vorba de bijuterii și ceasuri. Populară pentru brățările Panthére, Love și multe altele, Cartier, numit și Bijutierul Regilor, datează din secolul al XIX-lea drept favorit în rândul regalității.

9. Sidney Garber

Piesele Sidney Garber sunt esența luxului atemporal. Dacă sunteți în căutarea colierului în formă de lanț perfect (care poate fi purtat în mai multe moduri), nu mai căutați.

Pentru că din nou și din nou, acesta ia premiul. Ajutată acum de fiica lui Garber, Brooke Garber Neidich, compania donează toate profiturile organizațiilor neguvernamentale dedicate copiilor.

10. Fred Leighton

Fred Leighton este renumit pentru bijuteriile vintage care sunt remarcabil de ușor de întreținut. Cu toate acestea, brand-ul creează și piese noi, de exemplu cercei cu topaz alb care atârnă exact la lungimea potrivită de lobul urechii dvs.

Micile detalii fac aceste piese atât de perfecte.

11. Dauphin

Colecția lui Dauphin este compusă din modele geometrice accentuate și o calitate arhitecturală în fiecare piesă. Deconstruind noțiunea și forma așteptărilor într-un inel sau un colier, marca franceză de bijuterii creează piese de prezentare pentru cumpărătorul contemporan de bijuterii.

12. Spinelli Kilcollin

Când Spinelli Kilcollin și-a prezentat inelele de galaxie interconectate, a provocat o frenezie în rândul editorilor de fashion și a stiliștilor.

Din semnătura lui cu aur negru și utilizarea de metale amestecate, marca a comercializat ideea de a purta inele pe mai multe degete și a atras atenția multor persoane interesate de o asemenea extravaganță.

13. Silvia Furmanovich

Piesele Silviei Furmanovici sunt uluitoare, fiecare realizată manual, folosind o tehnică de incrustrare calificată pe lemn recuperat, combinată cu pietre prețioase și perle rare.

Fiecare set se aseamănă unor opere de artă care vă atârnă de urechi.

14. Foundrae

Pentru cei care caută mai mult o legătură spirituală cu bijuteriile lor, Foundrae este răspunsul. Oferă o varietate imensă de simboluri mistice proiectate pe medalioane, creste și straturi de pe colierele și lanțuri.

Combinațiile sunt interminabile.

15. Shihara

Modelele neconvenționale de la Shihara pot fi purtate în fiecare zi. Abordarea minimală a mărcii în ceea ce privește formele tridimensionale și exact modul în care stau pe urechi pot fi motivul pentru care se simt atât de atemporale.

Deși cunoscut pentru cerceii unici, Shihara oferă, de asemenea, inele și coliere netede și subtile.

16. Daniela Villegas

Daniela Villegas creează piese fantastice înrădăcinate în Mama Natură și ciclul vieții.

Adesea prezentând specii care nu sunt neapărat considerate frumoase, cum ar fi chilopodul, Villegas caută neobișnuitul, ceea ce duce la o serie de creații superbe.

17. Bulgari

Bijutier de inspirație romană, cunoscut pentru design-ul său special, Serpenti și combinația de aur galben cu pietre prețioase colorate, casa Bulgari datează din 1884.

A dat strălucire multor celebrități notabile, de la Elizabeth Taylor până la Ingrid Bergman.

18. Tiffany & Co

Un clasic, dintr-un motiv. Acea cutie mică albastră va provoca întotdeauna emoție.

19. Lynn Ban

Favorite pentru Rihanna, Beyoncé și Lady Gaga, creațiile lui Lynn Ban sunt îndrăznețe, distractive și importante în toate felurile.

Folosind tonuri vibrante împotriva rodiului negru, toate piesele lui Ban îmbogățesc cu o energie rock ‘n’ roll.

20. Mikimoto

Mikimoto este cel mai bun furnizor de perle de cea mai înaltă calitate. Creditat ca prima persoană care a cultivat o perlă, Mikimoto Kōkichi a fost pionier al comercializării industriei bijuteriilor din perle.

21. David Yurman

Cunoscut pentru brățările prin cablu, David Yurman oferă multe alte opțiuni de brățări de combinat și colectat de-a lungul anilor, precum și o gamă completă de alte accesorii, cum ar fi perfectul inel de sigiliu.