Shisha, comparație între frunzele de tutun brune și cele blonde

Shisha, comparație între frunzele de tutun brune și cele blonde
Shisha, comparație între frunzele de tutun brune și cele blonde

Shisha, comparație între frunzele de tutun brune și cele blonde. V-ați întrebat vreodată care este diferența dintre cele două variante? Să descoperim mai multe despre acest subiect în articolul de blog pregătit pentru dvs.!

Shisha: frunze blonde vs frunze brune

Dacă sunteți nou în activitatea de fumat din narghilea opțiunile nesfârșite ale tutunului aromat pot fi confuze. Atâtea mărci de shisha, un număr de neînțeles de arome plăcute și toate au culori și dimensiuni diferite de frunze de tutun.

De asemenea, ce naiba este tutunul din frunze brune sau blonde ?! A alege ce să încerci mai întâi e descurajant. Vrei doar ceva care să aibă un gust bun și să emane nori uriași și pufoși de relaxare și plăcere. Deci, de unde să începem?

Suntem aici pentru a vă ajuta să mergeți pe drumul cel bun. Vă vom ajuta să vă completați cele două tipuri de bază de tutun pentru narghilea. În acest mod o să puteți lua decizii în cunoștință de cauză privind următoarele sortimente.

În acest articol de blog poți descoperi un ghid simplu despre diferențele dintre tutunul blond și cel brun. Astfel, poți face alegerea corectă pe drumul către o sesiune de narghilea plăcută.

Ce este tutunul blond?

În mod tradițional, pentru shisha era folosit întotdeauna tutunul spălat. Altfel cunoscut sub numele de tutun blond. Termenul „spălat” nu înseamnă spălat în sensul strict al cuvântului. Înseamnă, de fapt, că au spălat frunzele de tutun în producție.

Înmuierea frunzelor de tutun crud în apă ușurează conținutul de nicotină și aromele tonului pământului. Acest lucru creează mai puțin buzz de nicotină atunci când se fumează.

De asemenea, permite ca aromele adăugate să fie mai „vizibile”. Un amestec perfect de atribute pentru cineva care începe să fumeze cu ajutorul unei narghilea.

Dacă nu ai o toleranță ridicată la nicotină în prealabil, tutunul blond va fi cel mai plăcut. Procesul de creare pentru shisha blondă nu se termină cu o spălare rapidă a tutunului.

Odată curățate de nicotină, frunzele trebuie uscate în ceea ce se numește „vindecare”. Apoi, adăugarea de miere sau melasă, glicerină și sucuri aromatizante pentru a crea produsul final.

Tutunul uscat pentru shisha

Cele mai multe tutunuri shisha blonde sunt uscate printr-un procedeu special. Frunzele de tutun sunt agățate în hambare conectate la diverse surse de căldură.

Aceste surse exterioare de căldură încălzesc tutunul fără a-l expune la fum, crescând încet temperatura până ajunge la uscare. O astfel de uscare ajută la crearea unui gust mai ușor, ceea ce înseamnă o sesiune de narghilea mai dulce, cu mai multă aromă din aditivi.

Cum să pregătește tutunul blond pentru shisha

Tutunul blond reprezintă cea mai populară formă de produs pentru narghilea. E o alegere mai bună pentru cei care tocmai au început acest hobby.

Împreună cu nivelurile mai scăzute de nicotină și arome proeminente, tutunul este mai ușor de gestionat la căldură. Când pregătiți shisha blondă în creuzet, pur și simplu introduceți-o și întindeți-o ușor până la margine.

Variațiile pachetului pot fi utilizate pentru diferite mărci de tutun shisha pentru cele mai bune rezultate. În cea mai mare parte, un pachet normal va funcționa pentru aproape orice tutun de acest fel.

Ce este tutunul brun

Un tip relativ nou de tutun pe piața de narghilea cu frunze brune crește în popularitate printre pasionații de shisha. Opus tutunului blond, frunza brună nu trece prin același procedeu de spălare și uscare.

Astfel, păstrează conținut mai ridicat de nicotină, tonuri mai robuste și o aromă de tutun mai pronunțată. De obicei, sunt utilizate în trabucuri, deci imaginați-vă mirosul și gustul de trabuc pe fundalul aromelor adăugate.

Cel mai popular tutun din genul de frunze brune este tutunul burley. Cele mai multe mărci de frunze de tutun brune folosesc varianta burley.

Așteptați-vă la o „lovitură” mai puterinică de nicotină în gât cu frunze de tutun brune. Este nevoie de ceva obișnuință și este mai recomandat fumătorilor de narghilea veterani care au deja o toleranță mai mare la nicotină.

Frunzele brune au unele beneficii date de aromele mai puternice. Altor consumatori pur și simplu le poate plăcea aroma de tutun care vine în această variantă.

Tutunul uscat pentru shisha

Tutunul Burley este uscat folosind procesul de expunere la aer. Asemănător cu prima variantă, acele frunze de tutun sunt agățate în hambare bine ventilate pentru a se usca. De această dată fără surse de căldură suplimentare.

Fără căldură adăugată, acest proces poate dura mult mai mult timp, de la patru până la opt săptămâni! Procesul va permite tutunului cu frunze brune să își păstreze conținutul de nicotină și să elimine zahărul natural.

Cum să pregătește tutunul brun pentru shisha

Pregătirea tutunului cu frunze brune poate fi o sarcină grea și necesită o anumită practică pentru rezultatul corect. E mai ușor de ars și poate produce un fum aspru cu prea puține avertismente.

Gestionarea căldurii prin rotirea cărbunilor este o necesitate pe tot parcursul sesiunii. Pentru cele mai bune rezultate tutunul cu frunze brune trebuie să fie pus mai dens în creuzet în comparație cu „frații” blonzi.

Întindeți-l uniform în jurul vasului și apăsați până când este bine fixat împreună, chiar sub margine. Când perforați găuri în folia de narghilea asigurați-vă că împingeți prin tutun pentru a crea căi respiratorii.

Încercați de mai multe ori până când pachetul este potrivit pentru sesiune.

Concluzie

Acum știm care sunt diferențele dintre frunzele blonde de tutun și cele brune. Te poți simți mai bine în legătură cu deciziile tale despre viitoarea sesiune de narghilea.

Alegerea unei arome din sutele de pe piață este o cu totul altă discuție. Indiferent ce alegi să fumezi, poți găsi simplu orice produs prin accesarea paginii shishamaster.ro!

Multe celebrități au apelat în decursul timpului la beneficiile oferite de sesiunile de narghilea. Publicații de fashion de peste tot din lume s-au folosit de aceste produse pentru a-și expune diversele creații.

Nu este un moment mai prielnic decât acesta pentru a încerca aromele date de o sesiune de shisha. Ce mai aștepți? Accesează acum cea mai de încredere platformă online pentru astfel de produse și nu vei regreta alegerea făcută.