Săptămâna modei de la New York, top trenduri pe catwalk

De la rochii de mireasă, la tunici, acestea sunt micro-tendințele care se dezvăluie pe catwalk.
Săptămâna modei de la New York, top trenduri pe catwalk
Săptămâna modei de la New York, top trenduri pe catwalk

Este o simplă regulă de trei. Pe măsură ce ne strecurăm prin colecțiile de la New York Fashion Week, vedeți care sunt tendințele în curs de dezvoltare. Vor deveni materia primă a sezonului? Doar timpul și alte trei orașe vor găsi răspunsul.

De la rochii de mireasă, la tunici, acestea sunt micro-tendințele care se dezvăluie pe catwalk.

Aici vine mireasa modei

Piața rochiilor de mirese este în plină expansiune și se pare că designerii intră în acțiune. Miresele de modă au întotdeauna o problemă în a se simți în largul lor în ziua nunții. Însă, nu mai este cazul.

Din mâinile lui Brandon Maxwell a ieșit o rochie netedă deux piece cu bandeau. Tom Ford a adus în fața publicului prezent o rochie din dantelă fixată pe un singur umăr.

Nu în cele din urmă, Khaite și-a prezentat ultima creație în materie, respectiv o rochie decoltată cu mâneci lungi și spatele deschis.

Aproape toate problemele mireselor sunt rezolvate.

Acoperită cu ceva fin

Alăturându-se de tematica mireselor, vălurile fine de pe față au avut momentul lor pe catwalk-ul din această săptămână. Brock a îmbrăcat un costum Hitchcock blond cu tul alb peste fața modelului.

Christopher John Rogers a asortat un voal roz la o rochie roz pentru ceva dramatic și colorat. Carolina Herrera, deja o casă de modă expertă în rochii de mirese, s-a prezentat cu un voal pe față din dantelă cu o rochie albă fără bretele.

Portrete florale

Poate că se datorează unor tendințe către meșteșugul artizanal. Însă, este ceva foarte pictural în legătură cu aceste imprimeuri florale.

Tematica Miresei

Carolina Herrera a pus un trandafir, printr-o linie desenată în alb și negru. Tory Burch a solicitat ajutorul frumoasei artiste Francesca DiMattio pentru imprimeurile ei speciale.

Adam Lippes a făcut din tivul rochiei sale albe o adevărată pictură dintr-o grădină engleză. În orice mod le răsuciți, toate ajung la trandafiri.

Mantia cruciaților

Cine nu își dorește să lase o unduire de țesătură în timp ce se plimbă? Designerii, de la Brandon Maxwell la Herrera și până la Jason Wu și-au transformat modelele în cruciați.

Au răspuns la apelul pentru puțină sau multă dramă, dramă, dramă.

Puțin sclipici

Uneori poate părea că am trăi într-o eră a neutrelor minime. Poate că maximalismul este în vogă datorită tuturor paietelor și strălucirii care vin prin franjuri sclipitoare la Area.

Rochii cu sclipici

Ceva pur și strălucitor de la Tom Ford și o simplă rochie neagră din anii ’50 în paiete negre de la Brandon Maxwell. O fată are nevoie de ceva în care să danseze, până la urmă.

Tunica

Haideți să fim sinceri. Am fost cu toții sclavii sacourilor în ultimele sezoane. Agățați-vă jacheta croită în cuier pentru o clipă, deoarece se pare că stilul „boho” pregătește o revenire triumfătoare.

Tunicile și-au făcut apariția pe catwalk-ul Longchamp, Gabriela Hearst și Zimmermann. Prima era mai mult o alternativă pentru îmbrăcămintea exterioară.

Hearst a făcut din tunica sa tricotată o lecție de culoare stratificată, în timp ce Zimmermann a parcurs o linie mai discretă.