Prințul Harry și Meghan Markle se bucură de „viața liniștită” din Canada

Prințul Harry și Ducesa Meghan se bucură de o viață mai liniștită în străinătate, de când și-au anunțat decizia de a se îndepărta de lumina reflectoarelor luna trecută.
Prințul Harry și Meghan Markle se bucură de "viața liniștită" din Canada
Prințul Harry și Meghan Markle se bucură de "viața liniștită" din Canada

Viața în stilul Sussexes din străinătate presupune o mulțime de yoga, drumeții și mese gătite acasă.

Potrivit revistei People, cuplul își petrece timpul liber cu drumeții, gătind acasă și se joacă cu fiul lor mic și cu cei doi câini.

Decizia recentă a prințului Harry și a ducesei Meghan de a se muta în Canada a fost simțită de către cuplu ca „o piatră dată jos de pe umeri”.

Noua viață a cuplului nu mai este sub constrângerile protocolului regal. Oameni apropiați, au raportat că, cuplul se bucură de mai multe angajamente caritabile, de drumeții comune în timpul liber în apropierea casei lor din Insula Vancouver. O bună parte a timpului este ocupată de îngrijirea fiului lor de nouă luni.

Decizia de a pleca, plana asupra lor de multă vreme. Se simt eliberați că au luat acastă decizie!

…a spus un prieten apropiat al cuplului.

Ducele și ducesa de Sussex păstrează o expunere publică extrem de scăzută de la plecarea lor din familia regală. După o pauză de aproape două luni de la îndatoririle regale, Meghan a revenit doar pentru o scurtă perioadă de timp la Londra, înainte de a se îndrepta înapoi în Canada pentru a fi alături de bebelușul Archie.

Harry a completat o scurtă listă a îndatoririlor regale restante la Londra, înainte de a se grăbi și el alături de familia sa. O viață mai liniștită în Canada, potrivit prietenului apropiat al cuplului, este tocmai ceea ce își doresc și au nevoie!

Amândoi adoră plimbările și, le-au îngrăgit și mai tare în Canada. Când nu fac yoga sau nu mânâncă, Harry cumpără sandwich-uri la o rețea locală, iar Meghan plimbă cățeii îngrăgiți. Le place să trăiască o viață liniștită. Adoră să se relaxeze cu Archie și câinii.

Decizia cuplului de a renunța la faptul că sunt membri seniori ai familiei regale a venit cu un preț. Nu li se mai permite să-și folosească titlurile regale, iar Harry nu mai este ambasadorul tineretului în Commonwealth. Sunt sacrificii demne pentru a face un cuplu fericit.

„Lui Harry nu-i pasă de titluri”, a spus o sursă apropiată cuplului. Nu îl interesează! Niciodată nu a fost interesat!