Nepotul reginei, Peter Phillips și soția sa, Autumn, anunță planurile de divorț

Nepotul cel mai mare al reginei Peter Phillips și, soția sa Autumn Phillips, se despart după 12 ani de căsătorie. Peter și Autumn au împreună două fiice, Savannah și Isla Phillips.
Nepotul reginei, Peter Phillips și soția sa, Autumn, anunță planurile de divorț
Nepotul reginei, Peter Phillips și soția sa, Autumn, anunță planurile de divorț

Surse apropiate descriu diviziunea lor ca fiind „amiabilă”, iar perechea rămâne concentrată asupra copiilor lor.

Nepotul cel mai mare al reginei Elisabeta a II-a, Peter Phillips, și soția sa Autumn Phillips, și-au anunțat planurile de divorț după 12 ani de căsătorie.

O sursă de la palat a declarat că scindarea este „amiabilă” și a avut loc anul trecut. Perechea a rămas în relații de prietenie de atunci și nu se grăbesc să facă schimbări bruște.

Copiii sunt pe primul loc!

O declarație oficială cu privire la divorțul lui Phillips a fost făcută publică. Aceasta afirmă că cei doi sunt concentrați pe co-parenting de dragul celor doi copii ai lor.

După ce au informat-o pe majestatea sa Regina și membrii ambelor familii, anul trecut, Peter și Autumn au convenit împreună să se separe. Ajunseseră la concluzia că, acesta era cel mai bun curs de acțiune pentru cei doi copii și prieteniile acestora.

Declarația a continuat: „Ambele familii au fost în mod firesc triste de anunț, dar au susținut pe deplin pe Peter și Autumn în decizia comună de a-și educa copii împreună. Atât Peter, cât și Autumn, vor rămâne în Gloucestershire pentru a-și educa copiii, fiind stabiliți acolo de ceva timp”. Peter și Autumn au cerut confidențialitate și compasiune pentru copiii lor, în timp ce familia continuă să se adapteze acestor schimbări.

Peter, care este consultant în marketing sportiv, s-a întâlnit cu Autumn în anul 2003 la Montreal, Canada, la Marele Premiu Formula 1. Cuplul s-a căsătorit la Capela St. George la Castelul Windsor în 2008.

Potrivit People, cele două fiice ale cuplului, Savannah și Isla Phillips, sunt apropiate cu verii lor, prințul George și prințesa Charlotte. Sunt deseori observați împreună la evenimentele regale.

Peter, împreună cu sora sa mai mică, Zara Tindall, au fost crescuți fără titluri regale și nu sunt considerați membri marcanți ai familiei regale. Atât Peter cât și Zara au locuri de muncă cu normă întreagă în afara familiei regale.

A fost o perioadă zbuciumată în cadrul familiei regale, deoarece știrea divorțului lui Phillips vine după decizia prințului Harry și a ducesei Meghan de a renunța la calitatea de membri ai familiei regale, precum și de retragerea controversată a prințului Andrew din viața regală.