Idei de ținute elegante pentru orice fel de drumeție în natură

În sălbăticie...și cum să arătați bine în momentele în care vă deconectați de tumultul cotidian.
Idei de ținute elegante pentru orice fel de drumeție în natură
Idei de ținute elegante pentru orice fel de drumeție în natură

Abilitatea de a rezerva ore întregi, dacă nu chiar zile, din programul nostru mult prea încărcat pentru a merge sau a alerga pe cărări șerpuite, lipsește cu desăvârșire în aceste vremuri rapide și în continuă schimbare.

Dar, atunci când găsim o fereastră, există puține distracții care „bat” o drumeție.

Într-adevăr, există multe trasee care înconjoară globul. Ne încurajează să ne aventurăm în aer liber, să ne limpezim mintea și să fim în comuniune cu natura. Dar nu toate sunt la fel.

Traseele variază în lungime și tipul de teren. De la cele care se întind peste câmpuri pe drumurile de țară până la potecile accidentate de munte.

Depinde cu adevărat de ceea ce căutați (agrement sau exerciții) și de ceea ce sunteți în stare să faceți.

După ce găsiți aceste răspunsuri, este extrem de important să luați în considerare lungimea traseelor, clima și relieful atunci când faceți cumpărături pentru cea mai bună ținută de drumeție.

Ceea ce funcționează foarte bine pe un traseu s-ar putea să vă dezamăgească pentru altul. Din acest motiv, am efectuat o selecție concisă a celor mai obișnuite drumetii și ce puteți purta pentru a fi fashion și în vârf de munte.

Acum, tot ce trebuie să faceți este să vă găsiți timp.

1. Potecile de munte

Cea mai bună ținută de drumeție: căutătorii de aventuri și cei care sunt fani „Wild” (atât memoriile cât și filmul) știu că acest tip de călătorie este periculoasă.

Mai știu, de asemenea, că a avea o îmbrăcăminte rezistentă înainte de a călca pe o cărare cu roci, plante otrăvitoare și insecte este ceva ce ar trebui să examinați cu atenție.

De asemenea, cu cât urcați pe munte, cu atât temperaturile sunt mai scăzute, motiv pentru care este importantă purtarea mai multor straturi de haine.

Pentru partea de sus, începeți cu un bumbac gros sau o lână aerisită. Pregătiți, mai apoi, fibre sintetice care pot rezista la umiditate și resping insectele.

Puteți opta pentru pantaloni de tip cargo. În ceea ce privește încălțămintea, asigurați-vă că cizmele sunt ușoare și potrivite.

2. Cărări de țară

Cea mai bună ținută de drumeție: spre deosebire de zona montană, traseele de la țară sunt mai plane și mai puțin periculoase.

Totuși, nu sunt fără obstacole. Deoarece aceste căi sunt acoperite cu pietriș și alte resturi, ar trebui purtate încălțări cu vârf închis, chiar dacă împrejurimile sunt pitorești și drumul pare a fi lin.

Mai bine să fiți în siguranță decât să vă pară rău, n’est-ce pas? De asemenea, climatul va rămâne, de obicei, consecvent.

În acest sens, puteți renunța la multiplele straturi și să vă alegeți o ținută ideală pentru zona respectivă. O cărare din sudul țării este mult mai plăcută din punct de vedere termic decât una din nord.

3. Trasee de alergare

Cea mai bună ținută de drumeție: cu trasee mai clar definite și fără roci ori plante crescute haotic, aceste poteci sunt ideale pentru alergare și ciclism.

Sunt potrivite și pentru cei care doresc să depună eforturi minime și să se bucure de o plimbare ușoară. Mai mult decât atât, ținuta care funcționează cel mai bine pentru aceste medii este asemănătoare cu cea pe care o purtați la sală.

Folosiți adidași de performanță, șosete de compresie, o bustieră sportivă și țesături realizate pentru a controla umiditatea și a rezista la activități cu un impact mare.

Cu siguranță, cu cât aveți mai puține pe dvs., în funcție de vreme, cu atât mai bine.