Garderoba, 5 moduri ușoare de a vă stiliza elementele de bază

Garderoba, 5 moduri ușoare de a vă stiliza elementele de bază
Garderoba, 5 moduri ușoare de a vă stiliza elementele de bază

Garderoba, 5 moduri ușoare de a vă stiliza elementele de bază. Care este cea mai importantă parte a garderobei tale? Paltoanele? Croiala? Cămașa cu imprimeu și guler cubanez pregătită doar atunci când mercurul începe să crească?

Nu! Când vine vorba despre ierarhia în gerderoba noastră cele mai simple articole de îmbrăcăminte sunt cele care conduc stilul.

Elemente de bază în garderoba noastră

Vorbim despre elementele de bază ale garderobei:

  • tricoul alb și simplu care stă la baza fiecărei ținute de weekend;
  • cămașa twill care poate fi apelată indiferent de anotimp;
  • blugii de încredere pe care îi alegeți în fiecare zi.

Acestea sunt elementele care stau la baza tuturor în garderoba personală. Îndepărtați restul și sunt cu adevărat tot ce aveți nevoie pentru a vă descurca într-un mod fashion.

Și o putem dovedi. Pentru a demonstra că mai puțin este cu adevărat mai bine, am reunit cinci aspecte cheie folosind doar elementele esențiale.

Fiecare articol de îmbrăcăminte bărbați pe care l-am folosit se poate găsi în garderoba voastră. Doriți să îmbunătățiți elementele de bază ale garderobei? Urmăriți acest articol de blog pentru a afla ce trebuie să faceți dacă ați rămas fără inspirație.

Gata de weekend

De la plimbarea prin supermarket pentru cumpărăturile săptămânale și până la întâlnirea cu prietenii pentru cină și băuturi, weekend-ul reprezintă un set unic, variat și adesea imprevizibil de cerințe pentru garderoba ta.

Soluția: purtați ceva care poate face de toate.

Ne place să optăm pentru culori deschise când vine vorba de sarcinile de peste weekend. Păstrează lucrurile relaxate și casual. O pereche de blugi și un hanorac clasic gri reprezintă bazele solide.

Între timp, îmbrăcămintea exterioară mai închisă poate aduce puțin contrast la „masă”. Puteți opta pentru o vestă izolatoare. Este minunată, deoarece poate fi purtată singură în zilele răcoroase sau sub un alt strat mai gros pentru a face față zilelor geroase.

Cât despre încălțăminte, gândește-te la ceva confortabil și elegant. Adidașii din piele reprezintă o opțiune excelentă pentru weekend. Dacă dorești o mică schimbare, alege ceva de genul unor cizme Chelsea.

Smart casual în garderoba ta

Aflați cum să vă stilizați elementele de bază și vă pot purta în locuri rezervate de obicei pentru piesele croite. Secretul este să rămâi la culorile mai închise și care ajută la crearea unui sentiment elegant.

Păstrați liniile curate și ascuțite, încălțămintea smart și formală și orice altceva va sta la locul său.

Sunteți în căutarea unei formule secrete pentru a scoate în evidență ținutele smart-casual de fiecare dată? Sfatul nostru ar fi acesta: nu vă neglijați aspectul pantalonilor.

Pantalonii potriviți joacă un rol important în trecerea prin decalajul de la casual la smart. Motiv pentru care adorăm orice pereche de chino-uri personalizați.

Sunt casual, dar cu „ADN-ul” unui pantalon de costum. Culoarea închisă, asociată cu fermoarul cu clemă și buton în talie, oferă pantalonilor o senzație distinctă și formală.

Păstrează, în același timp, confortul și natura practică a ceva mai relaxat. Sunt suficient de rafinați pentru a se potrivi cu o pereche de pantofi Derby din piele lăcuită. Însă, pantalonii pot fi purtați și cu adidași în zilele noastre libere.

A gândi outside the box atunci când vine vorba despre un strat mediu este o idee bună. O cămașă este îmbrăcămintea obișnuită pentru aspectul smart-casual.

Pe de altă parte, poți opta și pentru o haină pe gât ce oferă un aspect contemporan. Alegerea rămâne rafinată pentru a trece prin toate situațiile, cu excepția celor mai formale.

Alege un palton într-o nuanță contrastantă și veți fi un câștigător.

Monocrom

Nu avem timp sau înclinație să ne gândim la fiecare ținută pe care o purtăm în detalii minuscule. Șansele sunt că ești același, motiv pentru care aspectele monocromatice sunt salvatoare.

Albul și negrul vor arăta întotdeauna bine împreună. Asta înseamnă mai puțin timp gândindu-vă la ce să purtați și mai mult timp pentru a vă concentra asupra lucrurilor care contează.

E destul de simplu să prinzi estetica: pur și simplu rămâi pe hainele negre sau albe. Dacă doriți să vă „jucați” cu acel contrast puteți introduce și diferite nuanțe de gri. Dar amintiți-vă, ideea aici este simplitatea!

Puteți purta o vestă cu fermoar negru mat, un tricou simplu, dar de înaltă calitate, alb și pantaloni chino negri.

Încălțămintea alternează în funcție de setare. Cizme Chelsea din piele neagră sau adidas din piele albă. Există și alte variante de mijloc pentru ocazii care necesită ceva între cele două extreme.

Minimalismul din garderoba noastră

Coco Chanel spunea că este o bună idee să te uiți în oglindă înainte de a ieși din casă și să lași o piesă. Apreciem că probabil se gândea la piesele vestimentare pentru femei și mai puțin la îmbrăcămintea pentru bărbați.

Cu toate acestea, este o idee care se poate aplica și în cazul nostru.

În fashion, mai puțin este adesea mai bine, dar există o linie fină care separă minimalismul de banal. Deci, cum faci să te situezi acolo unde trebuie? Pentru noi, cheia se află în detalii.

Cu cât se întâmplă mai puține, cu atât fiecare articol de îmbrăcăminte trebuie să funcționeze mai tare. Motiv pentru care calitatea contează atunci când vine vorba despre estetica minimalistă.

Este vorba de atenția la detalii.

Un polo tricotat are textură și un nivel subtil de detalii pe lateral. Este subevaluat, dar are încă ceva de spus. Simplu, dar mult mai interesant decât un tricou vechi plictisitor sau o cămașă Oxford.

În mod similar, blugii raw din denim sunt curați și clasici, cu „puncte bonus” ascunse în diverse detalii. Linia subtilă de margine, cusătura de contrast sau bogăția culorii indigo.

Totul se ridică la o ținută mult mai mare decât suma părților sale. Completează perfect cu o pereche de adidași albi minimaliști, proaspăt scoși din cutie.

Îmbrăcăminte de lucru

Multe dintre MVP-urile pentru bărbați își au „rădăcinile” în atelier. Blugii și-au început „viața” sub formă de salopete umile. Tricoul este produsul minierilor care tăiau hainele pentru a combate căldura din subteran.

Și umila cizmă de lucru, ei bine, indiciul este în nume. Drept urmare, fundația garderobei se află în îmbrăcămintea de lucru. În aceste condiții, atelierul este locul perfect pentru a începe atunci când căutați inspirație.

Cămașa cu trei buzunare este una dintre piesele cheie ale îmbrăcămintei de lucru. Este atemporală, arată minunat, e funcțională și poți apela la ea pe tot parcursul anului.

Este punctul potrivit de plecare atunci când cauți un look inspirat din îmbrăcămintea de lucru. Poți adăuga chiar și piese mai smart dacă nu vrei să pleci fără o tușă casual.

Următoarea oprire de pe listă înseamnă o pereche de blugi raw denim. Sunt un produs de bază născut din America industrială și rămân la fel de relevanți astăzi, ca și atunci.

Straturile sunt o parte importantă a stilului de îmbrăcăminte de lucru. Se pot folosi în avantajul tău în anotimpurile cu vreme schimbătoare.

Pe perioada iernii utilizați cămașa ca strat mediu, în echipă cu îmbrăcăminte exterioară mai groasă. Când ajungem la vară, lasă cămașa deschisă peste un tricou și întoarce mânecile.

Și în lunile de tranziție se poate folosi ca o jachetă ușoară deasupra unui tricou și cu un hanorac clasic. Bineînțeles, o cămașă clasică de lână oferă căldură și stil. O pereche de cizme pentru drumeție va completa întreaga ținută.