Flori, cele mai reușite buchete pentru cei aflați în suferință

Flori, cele mai reușite buchete pentru cei aflați în suferință
Flori, cele mai reușite buchete pentru cei aflați în suferință

Flori, cele mai reușite buchete pentru cei aflați în suferință. Un prieten apropiat sau o rudă se recuperează după o boală ori un accident? Nu există o modalitate mai bună de a le lumina camera și ziua decât prin aranjamente florale atent selectate.

Dar cu atât de multe opțiuni, cum alegeți grupul perfect de flori?

Alegerea buchetului sau a aranjamentului de flori potrivit poate fi o provocare și există o mulțime de considerații. De la dimensiunea buchetului până la semnificația din spatele florilor. În articolul de blog vă vom împărtăși sfaturile noastre de top.

Vă vom ajuta să găsiți un aranjament care va aduce un zâmbet, va arată grijă și va contribui la o recuperare rapidă.

Când ar trebui să dăruiești flori pentru momentele delicate din viața cuiva?

Florile pot lumina casa sau salonul de spital a celor care suferă de o gamă largă de probleme medicale. De la boli de scurtă durată, cum ar fi gripa, până la situații mai grave, cum ar fi cineva care își revine după o boală sau o intervenție chirurgicală, florile vor fi întotdeauna bine primite.

Dacă auziți de un prieten care se luptă cu o boală sau se recuperează după un accident, faceți-i o vizită cu un buchet strălucitor și vesel. Sau, dacă nu o puteți face personal, vă puteți organiza să vi se livreze buchetul pentru a ridica moralul și a-l ajuta să se refacă mai repede.

Sfaturi de bază pentru alegerea celor mai bune flori pentru aranjamente

Este tentant să cumpărați cel mai mare și mai strălucitor buchet pe care îl puteți găsi. Cu toate acestea, menținerea aranjamentului la o dimensiune rezonabilă facilitează gestionarea acestuia, mai ales dacă persoana se află în spital.

Florile care vin în propria lor vază sunt ideale, deoarece pot fi așezate într-un loc fără probleme. O cutie specială poate fi, de asemenea, o idee bună, mai ales într-un salon de spital îngust, unde șansele de spargere sunt mari.

Florile cu tulpini lemnoase sunt o alegere utilă, deoarece necesită mai puține schimbări de apă pentru a le păstra proaspete. Florile și plantele cu alergie scăzută sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru a evita agravarea alergiilor pacientului și ale vizitatorilor.

În timp ce unii oameni preferă să trimită flori fără parfum, acest lucru depinde de gusturile pacientului. Dacă persoana respectivă adoră trandafirii, puteți alege să trimiteți un buchet, mai degrabă decât să apelați la alte flori.

În cazul în care florile sunt pentru cineva care se află în spital, asigurați-vă că aflați dacă există restricții asupra florilor sau plantelor pe secție. E posibil ca unele secții, cum ar fi unitățile de terapie intensivă sau arsuri, să nu permită aranjamentele florale. Efectuați un apel rapid la spital pentru a afla toate datele necesare înainte de a cumpăra buchetul.

Pentru cei care caută ceva deosebit, un cadou însoțitor este un plus minunat pentru orice buchet. Florile și bomboanele de ciocolată vor aduce cu siguranță un zâmbet, la fel ca un balon drăguț cu un mesaj de încurajare.

Cel mai bune flori pentru a ridica starea de spirit

Cu atât de multe flori din care să alegi, varianta corectă este dificil de găsit! Pentru a vă ajuta să o restrângeți, iată o selecție a alegerilor noastre preferate.

1. Garoafe

Garoafele sunt de lungă durată și cu alergie scăzută, fiind o alegere populară pentru buchete. Florile sunt, de asemenea, cunoscute pentru a reprezenta iubirea, făcându-le potrivite în mod special pentru partenera dvs., soția sau mama.

2. Gerbere

Culorile strălucitoare și fericite ale gerberelor vor aduce cu siguranță o oarecare speranță și pozitivitate unei persoane dragi care se recuperează. Un membru al familiei de margarete, gerberele fac un plus extraordinar singure sau într-un buchet cuprinzător.

Aceste flori transmit un mesaj de veselie care sigur va ridica moralul.

3. Crinii

Dacă sunteți în căutarea unei flori mari, îndrăznețe, cu un miros dulce, crinul oriental este o alegere ideală. Această floare aduce un plus atrăgător oricărui aranjament floral pregătit pentru cineva care se află în perioada de recuperare.

4. Trandafirii

Oferirea unui frumos buchet de trandafiri cuiva apropiat este modalitatea perfectă de a-ți arăta grija. Trandafirii sunt cunoscuți universal pentru legătura lor cu dragostea. Frumusețea și gama lor de culori le fac o alegere minunată și un cadou special pentru cei aflați în suferință.

5. Floarea-soarelui

Nu există o floare mai strălucitoare și mai fericită decât floarea-soarelui! Floarea-soarelui trimite clar un mesaj de speranță și de mai bine. Ele simbolizează longevitatea, forța și norocul, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cineva care se recuperează.

6. Lalelele

Lalelele sunt o altă opțiune excelentă pentru livrarea florilor în spital, deoarece nu conțin parfumuri și sunt relativ ușor de întreținut. Florile sunt disponibile într-o varietate de nuanțe frumoase, oferind o vedere plăcută care îi va ajuta pe oameni să mai uite de durere.

Cele mai bune flori de recuperare pentru ea

Oricare floare de mai sus poate fi folosită singură sau în combinație pentru a face un buchet sau aranjament memorabil pentru o doamnă specială ce nu se simte bine. Sunt potrivite în special garoafele pentru simbolismul lor, trandafirii pentru frumusețea lor și crinii pentru mirosul lor minunat.

Poți adăuga o notă personală în livrarea florilor cu un balon vesel sau o cutie de bomboane.

Idei de flori pentru el

Florile sunt un cadou minunat și pentru bărbatul din viața ta, mai ales când a fost lovit de boală sau accident. Floarea-soarelui îi va înveseli camera, iar gerberele sunt sigur că îl vor bine dispune. Unele varietăți de flori native sunt, de asemenea, o alegere bună, la fel ca oricare dintre plantele vii, cum ar fi orhideele menționate mai jos.

Cele mai bune plante care pot fi oferite pentru o recuperare rapidă

Florile proaspete sunt o modalitate excelentă de a răspândi culoarea și a înveseli atmosfera. Pe de altă parte, dacă doriți ca gândurile voastre de bine să fie mai îndelungate, o plantă este o opțiune excelentă.

Anumite plante de interior pot îmbunătăți calitatea aerului și s-a demonstrat că ne stimulează starea de spirit și ne ajută să ne simțim mai bine fizic. Iată câteva dintre cele mai bune alegeri pentru plantele care ne fac să ne simțim mai bine:

1. Orhideea

Pentru un cadou special este greu să treci de frumusețea elegantă a orhideelor. Florile sunt înalte, ușor de îngrijit și disponibile într-o gamă uimitoare de culori. Vor aduce o notă de tropice chiar și în cel mai simplu salon de spital.

2. Crinul păcii

Frunzișul verde luxuriant al crinului nu este doar atractiv din punct de vedere vizual, ci ajută și la reducerea toxinelor din aer. Este rezistent și tolerează lumină slabă, ceea ce o face planta perfectă pentru a fi așezată în camera unei persoane care se vindecă.

3. Planta păianjen

Plantă tropicală de casă cu polen redus și îngrijire ușoară, planta păianjen este alegerea excelentă de cadou pentru cei în suferință. Nu numai că luminează o cameră aducând natura în interior, dar este și minunată pentru purificarea aerului.

Concluzie

Florile sunt modalitatea perfectă de a trimite cele mai bune urări și sentimente de dragoste. Fie unui prieten, fie rudelor sau colegilor de muncă ce se află într-o situațe de cumpănă. Florile și multe alte plante pot îmbunătăți starea de spirit și le pot înveseli ziua.

Folosiți ghidul nostru de mai sus pentru a alege buchetul potrivit sau sunați echipa de la deluxeflowers.ro pentru sfaturi de specialitate.