Despre Oscar-urile din 2020

Morbi at efficitur dolor. Curabitur scelerisque sed sapien eget cursus. Nulla orci risus, fringilla sed interdum in, placerat eu leo.
Despre Oscar-urile din 2020
Despre Oscar-urile din 2020

Vă mai amintiți premiile Oscar de anul trecut? Dar despre Kevin Hart care găzduiește fiasco-ul? Ei bine, cea mai mare dramă din jurul Oscar-urilor în 2020 ar fi putut fi … vremea.

Da, contrar credinței populare, plouă de fapt în Los Angeles din când în când. Din fericire, covorul roșu a fost acoperit, oferind fanilor o vedere completă (și uscată) a celebrităților lor preferate.

Ca și în anul 2019, premiile vor rămâne mai puțin „gazdă” în 2020. Părea să funcționeze bine ultima dată, așa că vom vedea cum merge anul acesta.

Haideți să aruncăm o privire la toate lucrurile pe care le-au purtat telespectatorii Oscar!  Pe covorul roșu, apar noutăți și tendințe vestimentare până la cele mai memorabile, palpitante și incomode momente de pe scenă și din afara.

Alăturați-vă VipTim.ro în timp ce recapitulăm tot zgomotul din cea de-a 92-a ediție a premiilor Academiei Anuale de la Hollywood. Pe 9 Februarie, a începând cu marea victorie a lui Brad Pitt …

El a primit-o! Brad Pitt a câștigat un Oscar pentru actorie. Vedeta „Once Upon a Time In Hollywood”. A luat anterior un premiu Oscar pentru producerea „12 Years a Slave”, dar acesta a fost primul său câștig pentru munca sa în fața camerei.

În timpul discursului său, el a mulțumit co-vedetelor sale precum Leonardo DiCaprio, regizorului Quentin Tarantino și cineastilor care i-au dat startul la Hollywood, precum și părinților săi pentru că l-au dus la filme când era copil.

De asemenea, a făcut o lovitură la Senat pentru achitarea președintelui Trump la începutul săptămânii, spunând că Quentin ar trebui să facă un film despre asta, dar să schimbe finalul.

„În final, adulții fac ceea ce trebuie”,

a spus Brad.

În timp ce își încheia discursul, Brad și-a dedicat statuia de aur celor șase copii ai săi, despre care vorbește foarte rar în public.

„Acesta este pentru copiii mei, care colorează cu tot ceea ce fac”.