Billie Eilish a câștigat la Grammy premii pentru cele patru categorii importante

Billie Eilish a devenit cel mai tânăr artist premiat la cele mai importante categorii pentru premiile Grammy
Billie Eilish a câștigat la Grammy premii pentru cele patru categorii importante
Billie Eilish a câștigat la Grammy premii pentru cele patru categorii importante

Billie Eilish este o cântăreață, compozitoare și model din Statele Unite ale Americii. Eillish și-a făcut debutul în muzică la 14 ani și a atras rapid atenția criticilor și a publicului larg.

În primăvara anului 2019 Billie Eilish a lansat primul său album de studio numit „When we all fall asleep, where do we go?”.  Anul sa dovedit a fi unul foarte productiv și a fost încununat și sumarizat cu succesul premiilor Grammy.

Astfel, Billie Eilish devine cel mai tânăr artist care a câștigat cele mai importante categorii din premiile Grammy. Acesta a fost, de asemenea, primul an de muzică în care artista de 18 ani a fost nominalizată la premiile Grammy.

Cântăreața pop Billie Eilish a fost cea mai mare câștigătoare a premiilor Grammy 2020. A câștigat cele mai bune patru categorii ale ceremoniei.

Eilish a devenit cel mai tânăr artist din istoria Grammy care a dus acasă premiile pentru „Cel mai bun artist nou”, „Albumul anului”, „Cântecul anului” și „Recordul anului”.

Prima vizită a lui Billie Eilish la Premiile Grammy a fost un eveniment istoric.

Cântăreața „Bad Guy” a măturat toate cele patru categorii majore la cea de-a 62-a ediție a premiilor Grammy anuale.

Eilish, alături de cântăreața pop Lizzo, a fost singurii artiști de la Sam Smith, în 2015, până în prezent, nominalizați la fiecare categorie de top. În timp ce ridica premiu după premiu de pe scenă, Eilish a fost uimită de rezultate. Aproape că nu îi venea să creadă.

„În principal cred că fanii merită totul. Simt că nu li s-a vorbit suficient despre această seară, pentru că sunt singurul motiv pentru care vreunul dintre noi suntem aici în această seară ”, a spus Eilish pentru mulțime. Aceasta, în timp ce ridica premiul pentru „Cel mai bun artist nou”.

Deci, mulțumesc fanilor! Datorită lor asta sa întâmplat!

Fratele lui Eilish, Finneas O´Connell, s-a alăturat surorii sale pe scenă în timpul „Recordul anului”, „Cântecul anului” și „Albumul anului” când aceasta a ridicat premiile. Împreună, au produs și au creat un sunet futurist, indie-pop, care a dominat undele aeriene.

Când au acceptat al patrulea și ultimul premiu al serii, frații au rămas fără cuvinte și s-au adresat pur și simplu mulțimii cu un „Mulțumesc!” simultan, înainte de a ieși plini de emoție din scenă.