9 idei proaspete de outfit pentru această primăvară, la birou

Inspirație pentru ținuta de birou din acest sezon.
9 idei proaspete de outfit pentru această primăvară, la birou
9 idei proaspete de outfit pentru această primăvară, la birou

Pe măsură ce temperaturile încep să crească, este timpul să dați „trezirea de primăvară” în garderoba dvs. Și ce loc mai bun pentru a începe dacă nu cu ținuta de lucru?

Înviorați biroul cu un suflu de aer curat sub formă de ținute luminoase, pregătite pentru primăvară.

Acestea vă vor ajuta să vă simțiți inspirată.

De la sacouri supradimensionate, la costume și până la imprimeuri colorate. Iată ce se poartă la birou, în acest sezon:

Fata muncitoare

Noua dvs. uniformă de lucru în această primăvară? Un sacou pătrățos adus peste o fustă sau o rochie. Îmbrăcați-l cu o pereche de cizme de culoare albă.

Explozia de culoare

Adăugați o pată de culoare în garderoba de lucru, sub formă de pantaloni și jachete cu talie înaltă. Acestea pot fi combinate într-o cantitate nesfârșită de moduri.

Noul costum

Amestecă și asortează sacouri și pantaloni pentru un costum care are o anumită dimensiune și se simte puțin mai jucăuș.

Hack-ul rochiilor de vară

Este încă prea răcoare pentru a purta rochiile dvs. preferate de primăvară și vară? Puneți-le peste o bluză cu guler pe gât sau cu mâneca lungă pentru o soluție elegantă și fashion.

Diverse straturi

În zilele în care temperaturile de primăvară nu sunt încă destul de ridicate, fiți strategice. Două piese cheie sunt necesare: o bluză subțire cu guler pe gât și o jachetă lungă care poate încălzi orice aspect.

Pune o eșarfă

Dacă aveți un buget limitat, cumpărați o eșarfă colorată sau un accesoriu care poate inspira noua garderobă a dvs., fără a „rupe” portmoneul.

Cămașa clasică

Dacă nu aveți deja o cămașă clasică, ce mai așteptați? Această piesă vestimentară poate fi purtată într-un milion de diferite moduri, mai ales primăvara.

Brigada sacourilor

Umerii inspirați din anii ’80 continuă să facă furori. În forma sacoului, aspectul arată perfect peste rochiile dvs. preferate sau peste un top și pantaloni.

În trenci

Când vine vorba de haine de primăvară, un trenci clasic nu va ieși niciodată din eleganță. Piesa funcționează practic cu fiecare ținută și este o alegere inspirată pentru a fi purtată la birou.