5 trenduri de bijuterii pe care merită să le încercați în această primăvară

De la culorile vii și până la noua abordare a cerceilor, nu veți dori să le ratați.
5 trenduri de bijuterii pe care merită să le încercați în această primăvară
5 trenduri de bijuterii pe care merită să le încercați în această primăvară

Piesele care au făcut furori pe catwalk încep să fie livrate în magazine. Este timpul să trecem în revistă tendințele apărute pe parcurs, înainte de a face achizițiile acestui sezon.

Din toată îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, tendințele bijuteriilor de primăvară pot cele mai distractive cu care să experimentați.

Designerii s-au „jucat” cu pietrele prețioase colorate, cu piese din mărimi supradimensionate și cercei singuri. Toate acestea dovedesc că, uneori, viața pe cont propriu este cu adevărat mai distractivă.

Aruncați o privire asupra celor mai importante tendințe legate de bijuterii din primăvara care stă să înceapă.

Dați startul cumpărăturilor, chiar acum.

1. Bijuterii colorate

Uitați de aur și argint! Designerii au adus o explozie de culoare în bijuteriile din primăvara anului 2020. Au apărut piese florale strălucitoare și mărgele la Ulla Johnson.

Pietrele prețioase au ținut capul de afiș la Brandon Maxwell și culorile diverse la Marc Jacobs și Ports 1961. Apelând la latura nostră copilărească, aspectul se rezumă la distracția cu accesoriile dvs.

Când vine vorba de culoare, cel puțin la bijuterii, nu vă fie teamă să amestecați pietrele și metalele. Cu cât este mai multă diversitate, cu atât este mai ușor să le asortați cu garderoba dvs.

Deschide o gamă de nuanțe de coordonat.

2. Unicul cercel

Cerceii merg solo în sezonul viitor. Aspectul unic al cercelului a dominat catwalk-urile de primăvară 2020, de la Prabal Gurung la Tibi și Marc Jacobs.

Cheia pentru atingerea acestui aspect? Alegeți un cercel care transmite o declarație suficient de puternică pentru a sta de unul singur.

Pentru cerceii singulari de dimensiuni medii sau mai mari, optați pentru „less is more”. În acest mod, vi se vor evidenția lobii.

3. Lanțuri supradimensionate

Lanțurile au devenit tot mai mari pe catwalk-urile de primăvară. Brandon Maxwell a trimis versiuni strălucitoare uriașe.

Unele sunt completate cu cercei care se asortează lanțurilor.  Zimmermann a stratificat coliere de lanț supradimensionate cu mărgele.

Cheia stilizării unui lanț supradimensionat constă în contrastarea mărimii cu ceva mai delicat. De exemplu, un singur colier de diamante.

4. Perle

Perlele fac furori în primăvara 2020. Materialul clasic a avut apariții în aproape toate formele. De la cercei până la coliere stratificate și chiar pe coronițe de la Khaite.

De la clasic până la baroc, ceea ce este nou în ceea ce privește tendința perlelor e atitudinea și modul în care le asortați.

5. Cercei mari

Cerceii mari nu au dispărut niciodată cu adevărat din peisaj. Însă, pregătiți-vă să-i vedeți înmulțiți ca mărime în sezonul viitor. Proenza a trimis o „armată” de cercei mari pe catwalk.

Groși, aurii și în două bucle pentru o măsură suplimentară. Pe de altă parte, designeri precum Oscar de la Renta au explorat aspectul excesiv folosind diferite materiale.

Adăugați la colecția dvs. fashion de cercei clasici de aur o pereche dintr-un alb optic sau cu modelul broaștei țestoase. Se asortează ușor cu orice aveți în garderoba din dulap.

https://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/g29038434/spring-2020-jewelry-trends/