Meniu pricipal

Nu stim daca organizatorii Miss World si Miss Univers s-au inteles ca cele doua concursuri sa se tina in acelasi timp. Cert este faptul ca unu dintre ele a avut un final fericit, celalalt a avut un final iesit din comun, cu doua purtatoare de coroana.

Revenind la Miss World, castigatoare a fost Mireia Lalaguna. Tanara este studenta la farmacie si are in fata 12 luni in care va calatori foarte mult si se va implica in diverse actiuni de caritate.

Romania are motive sa fie mandra de castigatoarea concursului. Spunem aceste lucruri deoarece, rochia purtata de tanara este creatia unui designer de origine romana, Tina Olari. 
Juriul a fost atras de frumusetea si de ochii ei speciali. Competitia a avut loc in China, iar alaturi de concurenta Spaniei au fost in permanenta parintii acesteia.

Reprezentanta tarii noastre nu a reusit sa se califice in top 20 al finalistelor, dar a obtinut un contract de modelling in valoare de 30.000 de euro si titlul de Miss World East Europe. Natalia a obtinut cea mai buna clasificare a Romaniei, din ultimii 9 ani.

Have a nice viptim-isation!

Sursa Foto: globalbeauties

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea