Meniu pricipal

Suntem la a 87-a aniversare a celui mai indragit personaj din lume. Desi se afla la o varsta inaintata continua sa aduca zambetul pe buzele a sute de milioane de oameni in fiecare zi.

Vorbim despre Mickey Mouse, personajul care a facut ca imperiul Disney sa renasca. Simpaticul soricel a implinit ieri 87 de ani. El s-a nascut in anul 1928, atunci cand Walt Disney a cerut colaboratorilor sai sa vina cu ceva idei noi de personaje.
Initial, numele soricelului era Mortiner Mouse, dar Walt Disney a fost convins de catre sotia lui sa-i schimbe numele in ceva mai pompos. Ideea cu Mickey Mouse a fost perfecta, era un soarece umanizat care avea ceva din Charlie Chaplin.
Ziua de nastere a lui Mickey Mouse este sarbatorita pe 18 noiembrie, chiar daca a aparut intr-un desen animat cu 6 luni inainte, totusi, data de 18 noiembrie 1928 ramane data la care a fost lansat primul desen animat cu sunet.
La multi ani Mickey Mouse!

Sursa foto: facebook Walt Dysney Studios

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea