Meniu pricipal

De cele mai multe ori ne plangem cand vine vorba de locul de munca, mereu aceleasi probleme: e prea stresant, nu ne convine programul, solicitarea e mult prea mare, si asa mai departe.

Daca te plangi mai mereu de job-ul tau, iti prezentam cele mai ciudate locuri de munca din lume.
Primul job pe care il prezentam, este murdar si ciudat in acelasi timp, vorbim despre colectorul de excremente. Roma Antica este recunoscuta pentru sistemele de canalizare moderne pentru acea vreme, nu toata lumea isi permitea un asemenea sistem de canalizare, cei mai putin bogati, isi construiau propriile sisteme de canalizare. Pentru a fi curatate, un om intra in subsolul casei de doua ori pe zi, pentru a colecta fecalele produse de familia care locuia acolo. Mediul in care intra acel om era plin de sobolani, iar mirosul era insuportabil.
Pe locul doi in topul nostru se regaseste stergatorul de funduri regale, acest job a luat nastere in Anglia. Primul care l-a pus in practica a fost regele Henric al VIII-lea, rolul de stergator al fundului regelui a fost acordat piticului curtii, acesta trebuia sa stearga fundul regelui, de fiecare data, dupa ce acesta mergea la toaleta.
Daca pana acum am vorbit de job-uri care nu se mai regasesc pe piata muncii, locul trei il rezervam unui job care inca se mai practica in zilele noastre. Este vorba despre persoanele care produc parfumuri. Parfumierii sau chimistii, nu sunt angajati doar pentru a combina aromele pentru a scoate un miros cat mai placut, acestia fac teste anuale pe un anumit numar de barbati si femei, pentru a stabili toxicitatea transpiratiei. Mai exact, ei trebuie sa adulmece mirosurile neplacute, pe care le elimina subratul.


Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: buzzsouthafrica

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea