Meniu pricipal

A inceput scoala, dar magazinele inca se intrec in oferte cat mai atractive, care sa fie pe placul elevilor, dar adecvate si pentru buzunarul parintilor.

Cei care au copii la scoala stiu deja lista cu cele necesare pentru un inceput de an prosper: caiete, carti, creioane, penar, ghiozdan, iar lista poate continua in functie de buget. De curand, marile magazine s-au gandit si la cateva elemente inedite, care ar putea face parte din inceputul de an scolar. Sub sloganul "INCEPE SCOALA CU PRETURI MICI!", troneaza la super oferta de doar 9,90 lei, un... six-pack de bere cu lamaie.

Pentru cei care au gusturi mai rafinate, magazinul concurent are in oferta whisky la 1,5 litri cu 124,49 lei. Pana aici nimic neobisnuit, insa exista o veste buna si pentru cei cu buget mai mic. 

Ce ai spune daca, de azi, ai putea sa cumperi o sticla si in rate, cu doar 7,92 lei pe luna? Parca altfel incepe scoala... pentru parinti!

Have a nice viptim-isation!

Eva Baila

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea