Meniu pricipal

Nu stim daca organizatorii Miss World si Miss Univers s-au inteles ca cele doua concursuri sa se tina in acelasi timp. Cert este faptul ca unu dintre ele a avut un final fericit, celalalt a avut un final iesit din comun, cu doua purtatoare de coroana.

Uite miss-ul, nu e miss-ul. Pe acest concept a functionat si unul dintre cele mai asteptate concursuri de frumusete din lume.

Un mic artificiu vestimentar face furori pe internet si este achizitionat de foarte multa lume, mai ales ca are legatura cu Craciunul.

Suntem la a 87-a aniversare a celui mai indragit personaj din lume. Desi se afla la o varsta inaintata continua sa aduca zambetul pe buzele a sute de milioane de oameni in fiecare zi.

Pentru multi dintre noi, America insemana "tara tuturor posibilitatilor", iar unul dintre momentele care a demonstrat aceasta teorie a fost acela, cand Barack Obama a devenit presedinte.

De cele mai multe ori ne plangem cand vine vorba de locul de munca, mereu aceleasi probleme: e prea stresant, nu ne convine programul, solicitarea e mult prea mare, si asa mai departe.

In trecut, orhideele au fost considerate un simbol al luxului. Erau niste plante rare si delicate. In prezent, minunatele flori sunt tot mai des intalnite in locuintele noastre.

A inceput scoala, dar magazinele inca se intrec in oferte cat mai atractive, care sa fie pe placul elevilor, dar adecvate si pentru buzunarul parintilor.

Saptamana aceasta am pus la bataie o invitatie gratuita la concertul Iris de la Timisoara.

Moderatorul emisiunii Super Show a fost luat prin surprindere de catre un coleg din Viptim.

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea