Meniu pricipal

Bucovina este un loc desprins din basme. Craciunul reprezinta sarbatoarea care aduce in jurul mesei, familia si prietenii. Astazi va recomandam sa aruncati o privire peste cum arata un Craciun perfect in Bucovina.

Bucate alese precum, sarmalute, piftie, ciorbe si mezeluri din traditionala carne de porc, ii asteapta pe toti gurmanzii in aceste zile de sarbatoare, in minunata Bucovina.
Daca vrei sa iti petreci Craciunul acolo, trebuie sa afli urmatoarele lucruri:
Un sejur pentru o familie care include: Masa festiva pentru Craciun, cazare 3 nopti, vizita lui Mos Craciun, taierea porcului si multe alte activitati distractive pentru toata familia, costa in jur de 1.000 de lei de persoana.

Gazdele garanteaza distractie maxima si va vor face sa va simtiti ca acasa. Pana in acest moment, capacitatea hotelurilor, pensiunilor si a caselor oamenilor sunt ocupata in proportii de 90%, daca doriti sa mai prindeti locuri, ar fi bine sa va grabiti.

Sursa foto: timp-liber.acasa.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea