Meniu pricipal

Targurile de Craciun sunt un prilej bun pentru a va petrece timpul liber alaturi de familie sau prieteni. Astazi, la destinatia saptamanii va prezentam unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, Sibiu. Pentru a vedea cat va costa o vizita la Targul de Craciun din Sibiu, va invitam sa ramaneti conectati la acest articol.

Pentru inceput, daca vreti sa ajungeti in Sibiu, trebuie sa va acomodati cu orasul si preturile acestuia.


Cat costa mancarea?

Restaurant


Meniu pentru o persoana: 18 lei
Meniu pentru doua persoane: 80 lei
McDonalds: 18 lei
Magazinele locale
Paine: 2,75 lei
Lapte: 3,61 lei
Banane: 4,12 lei kg
Portocale: 4,06 lei kg


Bauturi


Vin: 15 lei/ sticla
Bere: 3 lei/ sticla
Apa: 2,56lei /sticla


Transportul local


O calatorie: 1,5 lei
Taxi: 1,90 / km


Cel mai frumos loc in aceasta perioada a anului, din intreg orasul Sibiu, este cu siguranta- Targul de Craciun. Suntem convinsi ca nu va veti plictisi daca iesiti la o plimbare prin Piata Mare a orasului.
Va veti bucura de un pahar de vin fiert, o portie de castane coapte sau bucate traditionale pregatite pe loc. Bradul de Craciun si scena Nasterii Domnului sunt printre locurile cu care trebuie sa-ti completezi albumul foto.
Evident, Sibiul ofera si alte locuri mirifice pe care trebuie sa le vizitati, precum: Muzeul Brukhental, Muzeul Civilizatiei Transilvanene Astra, Muzeul Civilizatiei Populare Astra, Muzeul de Etnografie Universala "Franz Binder" si multe alte locuri exceptionale pe care va lasam sa le descoperiti singuri.

Have a nice viptim-isation!

Sursa Foto: tvdc.ro

Sursa Foto articol: brukenthalmuseum.ro

                          curslimbistraine.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea