Meniu pricipal

O data cu mini vacanta de 1 Decembrie, majoritatea romanilor vor sa se relaxeze cat mai mult, de aceea pleaca in diverse zone ale tarii.

Agentiile de turism s-au intrecut in oferte pentru zilele libere de 1 decembrie. Astfel ca, daca doriti sa mergeti la Busteni puteti alege un pachet de 3 nopti, camera dubla, la pretul de 100lei/noapte.

Castelul Bran reprezinta in orice perioada a anului o atractie pentru turisti, asa se face ca daca vreti sa mergeti impreuna cu prietenii in acea zona, puteti opta pentru o oferta de cazare, pentru un grup de 8 persoane, la pretul de 320lei/noapte.

Cum bine stim, 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei si la  Alba Iulia au loc diverse manifestari la care sunt prezente oficialitati ale statului. Un anunt al unei agentii de turism suna astfel: "daca sefii vostrii dragi va dau liber pe data de 27 noiembrie, pana pe data de 1 Decembrie, va invitam sa petreceti la Bran cu tuica fiarta, vin fiert, ciolan cu fasole, sarmalute cu mamaliguta si alte bunatati - cazare 80 de lei/camera. Indrazniti de savurati si oferta nu o Ratati".

Have a nice viptim-isation!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea