Meniu pricipal

Toata lumea stie ca se apropie acea perioada din an, cand se da goana dupa cadouri, dar cum ar fi sa vezi locul de unde vin cadourile? Destinatia saptamanii este Levi - Laponia.

Va prezentam locul unde Mos Craciun si spiridusii acestuia lucreaza un an intreg pentru o singura noapte.
O excursie pana in Laponia costa in jur de 1.400 euro de persoana, pentru 5 zile. In acest pret intra urmatoarele: Avionul dus - intors, transfer aeroport, transportul pentru activitati, masa in timpul zborului, mic dejun la hotel si cel mai important, intalnirea cu Familia lui Mos Craciun, cina festiva in Ajunul Craciunului la un restaurant local, cina pe durata zborului la retur.


Tot in acest pret, puteti beneficia de excursii specifice si multe altele. Dar daca va doriti mai mult pentru copii dumneavoastra, aveti la dispozitie o sumedenie de excursii si activitati extra, de la safari cu renii pana la conducerea saniei lui Mos Craciun.

Daca deja te-am convins sa pleci in cautarea lui Mos Craciun, sa nu uiti sa ne trimiti cateva imagini dragute!

Have a nice viptim-isation!

Sursa foto: paralela45

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea