Meniu pricipal

Daca zilele trecute vorbeam despre cele mai asteptate targuri de Craciun din cele mai mari orase ale Europei, astazi a venit vremea sa vorbim despre cele mai asteptate din Romania.

Traditia targurilor de Craciun, este una mai noua in Romania, acestea au fost create pentru a face din aceasta sarbatoare una profitabila pentru comercianti si una prin care oamenii sa-si exprime sentimentele in spatiul public, de aici si succesul nebun al acestor targuri care aduna anual sute de mii de oameni, in pietele din Romania. Nu omitem faptul ca toate targurile de Craciun din Romania, ar putea face concurenta celor mai mari targuri din Europa.
VIPTim va propune o scurta plimbare prin cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania.

In toate orasele mari din tara noastra, mai toate targurile incep pe data de 1 decembrie. Atunci stim cu exactitate ca mai avem putin pana la venirea Craciunului.


Incepem cu Timisoara. Targul de Craciun din orasul de pe Bega, incepe pe data de 1 decembrie, atunci se aprinde si iluminatul public stradal destinat sarbatorii. Acest targ a ajuns la editia cu numarul 9.
Daca aveti de gand sa treceti prin orasul rozelor, in perioada sarbatorilor de iarna, noi va propunem sa nu ratati acest targ. In fiecare an, municipalitatea le pregateste timisorenilor si nu numai, o multime de surprize, vorbim aici de concerte si standuri care te pun in spiritul sarbatorii. Printre altele, aici puteti gasi produse traditionale romanesti, cel mai bun vin fiert, multe jucarii si dulciuri.

Targul de Craciun din Sibiu. Acesta ajunge anul acesta la editia cu numarul 8 si isi va deschide portile pe data de 21 noiembrie. Ca in fiecare an, "Casutele lui Mos Craciun" impanzesc Piata Mare din oras. Daca ajungeti la Sibiu, nu trebuie sa ratati: turta dulce, ceaiul fierbinte, castanele prajite si multe alte produse destinate sezonului.

Targul Cadourilor de Craciun de la Romexpo. In jur de 300 de expozanti din toate colturile tarii, ii asteapta pe iubitorii Craciunului la Romexpo. Acest targ reprezinta traditiile romanesti, de aici se pot achizitiona decoratiuni artizanale, imbracaminte, obiecte de arta si antichitati, si multe altele. Preturile care sunt practicate in cadrul acestui targ, sunt preturi de producator. Aici puteti gasi si brazi de Craciun. In Bucuresti se organizeaza mai multe targuri specifice acestei sarbatori.

Targul de Craciun din Arad. Multa lume spune despre acest targ ca este preluat dupa modelul vienez. Oricum aradenii se pot plimba in perioada sarbatorilor de iarna printre casutele amplasate in fata primariei. Ramane de vazut daca anul acesta, renii vor mai fi prezenti in Arad.

Have a nice viptim-isation!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea