Meniu pricipal

Termeni si Conditii

Proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate. Pentru aceasta sunt raspunzatori doar autorii, in concordanta cu legea presei. Libertatea presei si a dreptului la opinie este stipulata in constitutie. Orice persoana are dreptul, de a isi exprima parerea: verbal, in scris sau prin fotografie si de a o face publica.

Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor pe Forumul de discutii se face în virtutea libertatii la opinie si expresie a acesteia. Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid în mod necesar cu cele ale proprietarului site-ului. Editorul/proprietarul nu poate fi tras la raspundere pentru actualitatea informatiilor, corectitudinea, calitatea si integritatea textelor si imaginilor. Orice actiune de drept indreptata contra editorului, bazindu-se pe presupuse daune materiale sau morale de orice fel, prin folosirea informatiilor oferite este nula de drept, atat timp cat autorului nu i se poate imputa incorectitudine sau abuz cu intentie.

Toate ofertele si materialele prezentate sunt informative si fara obligativitate. Oferta publicata se poate modifica de catre proprietar/editor fara alta informare in prealabil. Proprietarul/editorul nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizatã a informatiilor de pe prezentul site. Nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din prezentul site. Proprietarul/editorul nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitãti de orice fel ale prezentului site.

Este exclus dreptul de a utiliza materiale scrise, foto sau video fara acordul site-ului si fara a scrie sursa materialului preluat.

Este interzisa preluarea de materiale de orice natura si prelucrarea lor, denaturarea lor, in vreun fel.

administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea