Meniu pricipal

Termeni si Conditii

Proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru continutul articolelor publicate. Pentru aceasta sunt raspunzatori doar autorii, in concordanta cu legea presei. Libertatea presei si a dreptului la opinie este stipulata in constitutie. Orice persoana are dreptul, de a isi exprima parerea: verbal, in scris sau prin fotografie si de a o face publica.

Publicarea scrisorilor de la cititori sau a mesajelor pe Forumul de discutii se face în virtutea libertatii la opinie si expresie a acesteia. Punctul de vedere si ideatica scrisorilor si mesajelor afisate nu coincid în mod necesar cu cele ale proprietarului site-ului. Editorul/proprietarul nu poate fi tras la raspundere pentru actualitatea informatiilor, corectitudinea, calitatea si integritatea textelor si imaginilor. Orice actiune de drept indreptata contra editorului, bazindu-se pe presupuse daune materiale sau morale de orice fel, prin folosirea informatiilor oferite este nula de drept, atat timp cat autorului nu i se poate imputa incorectitudine sau abuz cu intentie.

Toate ofertele si materialele prezentate sunt informative si fara obligativitate. Oferta publicata se poate modifica de catre proprietar/editor fara alta informare in prealabil. Proprietarul/editorul nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizatã a informatiilor de pe prezentul site. Nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din prezentul site. Proprietarul/editorul nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitãti de orice fel ale prezentului site.

Este exclus dreptul de a utiliza materiale scrise, foto sau video fara acordul site-ului si fara a scrie sursa materialului preluat.

Este interzisa preluarea de materiale de orice natura si prelucrarea lor, denaturarea lor, in vreun fel.

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea