Meniu pricipal

Vara este destul de saraca in materie de evenimente mari, in Romania. Desi au fost si ani buni, in care am avut pe scene din tara noastra artisti bine cotati, vara aceasta este destul de saraca atunci cand vine vorba de concerte.

Daca pana acum artisti precum Robbie Williams, Madonna, Rihanna, Lady Gaga sau trupe ca Maroon 5 au sustinut concerte in Romania, anul acesta nu ne raman decat cateva festivaluri printre care: Electric Castle, Untold si Neversea (Care s-a incheiat deja).

Cateva dintre motivele care ne aduc intr-o astfel de situatie sunt legate de infrastructura din Romania, care nu permite deplasarea artistilor, cu tot cu echipamentele necesare, pentru un show de calitate. Altul ar fi legat de faptul ca lipsesc investitorii in astfel de evenimente, dar si salile de spectacol care sa permita desfasurarea unui astfel de eveniment fara sa depinda de conditiile meteo. 

Pana una alta, nu ne ramane altceva de facut decat sa alergam prin Europa la diferitele concerte pe care vrem sa le vedem.

Sursa foto: Music in Africa

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea