Meniu pricipal

Datorita faptului ca sanatatea reginei este destul de frageda, ministrii britanici au fost nevoiti sa participe la un exercitiu sinistru desfasurat in mare secret, dupa cum sustin sursele.

Potrivit Stirilor Pro Tv, ministrii britanici au trebuit sa repete protocolul pregatit pentru moartea si funeraliile reginei. Totul a venit pe fondul sanatatii subrede a suveranei care in ultima saptamana si-a anulat participarea la un eveniment public datorita faptului ca s-a simtit rau, in urma unei interventii chirurgicale suferita recent.

La intalnirea ministrilor cu cu reprezentantii Palatului Regal a fost discutat modul in care se vor desfasura cele zece zile de doliu national, dupa ce regina va trece la cele vesnice. O sursa apropiata ministrilor a declarat pentru The Sunday Times ca: ” Este pentru prima data cand mai multi ministri s-au intalnit pentru a pune la punct detaliile legate de moartea monarhului.”

Potrivit sursei citate in decursul celor zece zile de doliu, 600 de membri ai Consiliului Privat vor pune la cale pregatirile pentru incoronarea printului Charles.

Sursa foto: The Times of Israel

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea