Meniu pricipal

Dan Negru este un om dintr-o bucata. Mereu zambitor si energic, asa cum il vedem la televizor, Dan are opinii taioase cand vine vorba de subiectele de actualitate cu care se confrunta Romania, dovada stand si una dintre ultimele sale postari pe contul de Facebook.

Acesta face referire la oamenii care il acuza ca nu il intereseaza politica din tara noastra, probabil din cauza faptului ca nu a avut o reactie cu privire la cele intamplate in ultimele saptamani pe scena politica.

Iata ce le raspunde Negru: 

”Celor multi care ma acuza ca nu ma interesează politica de azi: 

In anii ‘90 faceam radio in Timisoara la postul public care se auzea pana spre București și dincolo de München. 
In 10 octombrie ‘92, in ziua turului 2 al prezidențialelor eram de serviciu împreuna cu Ioan Crăciun, membru fondator al Societății Timisoara. Pe repet era hitul “Go Johnny, Go” a lui Chuck Berry. A doua zi, România a votat masiv. 

Cam de atunci mi se rupe de politica din România.” Mesajul a venit insotit de o fotografie in care apare Corneliu Coposu si Ioan Ratiu.

Sursa foto: B1.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea