Meniu pricipal

Visul oricarei femei este acela de a avea parul cat mai lung si sanatos, cel putin majoritatea reprezentatelor sexului frumos isi doresc asta. Pentru Asha Mandela parul lung a devenit o adevarata provocare. Iata cum arata femeia cu cel mai lung par din lume.

A inceput sa-si lase parul sa creasca pe cand avea doar 20 de ani, acum are 52 de ani iar parul ei masoara peste 16 metri. Spune despre ea ca parul lung a facut-o o mica vedeta, iar oamenii se opresc pe strada sa se fotografieze cu ea si sa ii spuna fel de fel de lucruri inspirationale. Cel mai des se loveste de apelatvul ”Black Rapunzel”. Parul i-a schimbat viata, in bine, spune ea. Chiar daca este greu de intretinut, aceasta depune eforturi substantiale pentru a nu renunta la el. Il spala odata pe saptamana, iar pentru a-l usca dureaza doua zile.

Iata povestea integrala in videoclipul de mai jos:

Sursa foto: YouTube

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea