Meniu pricipal

In anii 90 Romania traversa o perioada de debusolare totala. Proaspat eliberati de sub egida comunista si cu o libertate despre care nu stiam foarte multe, am inceput sa invatam de la altii cum sa facem lucrurile sa mearga. Astazi aflam poveste de succes a celei mai urmarite prezentatoare tv de la noi.

Dupa caderea Comunismului in Romania au inceput sa apara posturile tv care ofereau publicului din tara noastra o alta perspectiva asupra televiziunii.

Unul dintre aceste posturi este ProTv, care a propus o noua grila de programe, interactive si pline de dinamism, consumatorilor din tara noastra. Printre multe emisiuni noi, concursuri si materiale care promiteau altceva, ProTv venea si cu un nou program de stiri, ce avea o acoperire nationala.

Momentul care a marcat publicul a fost la 1 Decembrie 1995 atunci cand la ora 19:00, pe micile ecrane a aparut Andreea Esca, cu salutul care a devenit un reper pentru media romaneasca: ”Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti! ProTv te saluta!” Cu un sacou rosu ce avea guler negru, Andreea Esca aparea timid pe ecranele a milioane de oameni si a devenit rapid un model pentru generatiile urmatoare de jurnalisti. 

De la acest moment si pana la a deveni cea mai longeviva prezentatoare de stiri din Romania, a fost doar un pas. Cariera Andreei dureaza de aproximativ 23 de ani si nu da semne ca se va incheia foarte curand.

Cheia succesului o poate reprezenta seriozitatea cu care se lucreaza la acest trust media, subiectele bine alese si profesionalismul de care dau dovada cei din echipa Pro.

Stirile ProTv sunt cel mai urmarit program de stiri de la noi, iar acest lucru se intampla de ani buni.

Sursa foto: Stirile ProTv

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea