Meniu pricipal

Vedetele din Romania ar face orice pentru publicitate, de cele mai multe ori acestea isi vand imaginea pe bani multi. Unul dintre cele mai faimoase cupluri de la noi, Bianca si Victor, si-au construit poveste de dragoste pe publicitate sau cel putin asta a fost impresia generala atunci cand a venit vorba de relatia celor doi.

Vestea bomba care a venit in urma cu putin timp a zguduit lumea mondena de la noi. Se pare ca dupa o casnicie, un divort, un copil mult dorit si o impacare, a venit din nou separarea celor doi.

Din primele informatii, acestia au luat decizia ca nu mai pot continua impreuna, dar ca vor contribui la cresterea fetitei si vor ramane prieteni. Potrivit Cancan.ro, se pare ca au lasat loc de interpretari, iar o posibila impacare se poate intampla pe viitor: ”Nu stim ce ne rezerva viitorul”.

Noi credem ca si Mass-Media din romania a contribuit substantial la situatia celor doi. Voi ce parere aveti? 

Sursa foto: B1

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea