Meniu pricipal

Traim intr-o lume in care orice subiect poate deveni o stire care sa genereze venituri substantiale. De obicei site-urile de media ar face orice pentru un click in plus. In acest sens, in Romania, in ultimele zile au aparut informatii potrivit carora ar fi murit Teo Trandafir si Mihai Constantinescu.

Teo a reactionat imediat pe pagina de Facebook: ”Toti suntem datori cu o moarte, stiu asta, dar mie nu mi s-a intamplat nimic acum. Va doresc sanatate!” Teo este una dintre cele mai mari vedete Tv de la noi, cu peste trei milioane de urmaritori pe Facebook si o cariera in televiziune impresionanta.

Tot in ultimele zile in media romaneasca a aparut si informatia potrivit careia Mihai Constantinescu a incetat din viata. Acesta a intervenit imediat si a declarat: ”As vrea sa intalnesc acea persoana care scos aceasta stire si sa-i explic cu toata dragostea ca-l iubesc enorm. Dar sa se linisteasca, ca traiesc, sunt viu!...”

Nu stim de ce ar scoate cineva astfel de povesti cu privire la niste persoane pe care le iubeste o tara intreaga, dar stim ca fenomenul ”Fake News” genereaza niste reactii in randul populatiei.

Sursa Foto: IQool

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea