Meniu pricipal

Cu totii o cunoastem pentru faptul ca este una dintre cele mai urmarite persoane publice din lume. Atunci cand nu este implicata in vreun scandal sau cand nu face publicitate propriilor branduri, Kim participa la diferite emisiuni tv. Una dintre ultimele aparitii a lasat impresia ca vedeta se gandeste serios la o posibila candidatura pentru fotoliul de la Casa Alba.

O apropiata a lui Trump, Kim a fost invitata la o emisiune de la CNN. Cand a fost intrebata de moderator daca s-ar vedea candidand la presedintie aceasta a evitat un raspuns: ”Nu cred ca m-am gandit la asta”. Cand discutia a fost dusa inspre faptul ca presedentia lui Trump demonstreaza ca un star tv ar putea ajunge presedinte, Kardashian a reactionat: ”Tocmai de aceea il iubeste Kanye. Este ideea ca orice s-ar putea intampla.”

Incercam sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne punem in situatia in care Kim ar deveni prima femeie presedinte a Statelor Unite. Nu stim ce ar iesi de acolo. Voi ce parere aveti?

Sursa foto: Health Magazine

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea