Meniu pricipal

Vara a venit, am asteptat-o mult mai ales pentru serile ei pline de plimbari si iesiri cu prietenii. Insa, am uitat cat de periculoasa poate fi caldura pentru crpul uman. Medicii atrag atentia asupra faptului ca expunerea indelungata la caldura poate provoca stari de discnfort ba chiar deces. Iata cateva metode simple de a scapa de canicula.

Pentru inceput ai nevoie de haine cat mai deschise la culoare si usoare din punct de vedere al tesaturii, inul este unul dintre cele mai cautate in aceasta perioada.

Dupa ce ti-ai schimbat garderoba cu haine potrivite, trecem la alimentatie. Mesele bogate in fructe si vitamine sunt cele mai importante, o salata fresh este mai buna decat crezi, ea te poate racori si, in acelasi timp, te poate satura. De evitat sunt mesele grele, bogate in grasimi si prajeli.

Sa nu uitam si de hidratare, apa este importanta si trebuie consumata in cantitati mari, insa, si ceaiul te poate ajuta in aceste conditii. Un ceai cald iti ajusteaza temperatura corpului si o aduce la normal, astfel nu bvei mai simti caldura atat de puternic.

Medicii recomanda sa folosim aceste metode deoarece canicula si expunerea indelungata la temperaturi ridicate pot afecta corpul uman si nu putine au fost decesele din cauza ei.

Sursa foto: Mediafax

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea