Meniu pricipal

Suntem in anul centenarului cand, ar trebui, sa fim mai uniti ca niciodata. Insa, din ce se vede, suntem mai divizati ca niciodata. Protestele pro si contra continua, iar romanii nu stiu ce se intampla cu ei.

A fost un weekend plin in capitala Romaniei, acolo unde PSD a organizat una dintre cele mai mari intalniri ale partidului. Potrivit unor surse, aproximativ 200.000 de oameni au venit din toate colturile tarii pentru a sustine guvernul Dancila, PSD, dar si coalitia de guvernare. La manifestatie s-a vorbit despre statul paralel, subminarea democratiei, justitie si un trai mai bun al romanilor. In acelasi timp, multi dintre cei care au venit in Bucuresti nu au stiut pentru ce se afla in fata sediului Guvernului.

In acelasi timp, marsul diversitatii a adunat cateva mii de oameni care sustin comunitatea LGBT. Totul s-a desfasutat pasnic, oamenii marsaluind pe Calea Victoriei cu un steag ”curcubeu” imens.

Duminica seara a venit randul protestatarilor ”REZIST” sa-si strige, din nou, nemultumirea fata de abuzurile din Romania, dupa cum chiar ei sustin.

Raman totusi niste intrebari dupa tot ceea ce s-a petrecut in capitala, in ultimele zile: De ce pare ca suntem mai divizati ca oricand? De ce Romania nu poate avea parte de un trai armonios si lipsit de griji? Clasa politica mai vede si interesul populatiei, sau doar interesul propriu?

La aceste intrebari nu vom gasi un raspuns prea curand, dar speram ca totul sa revina la normal.

Sursa foto: Adevarul

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea