Meniu pricipal

S-au casatorit la doar sase luni dupa ce s-au cunoscut, iar acum divortul le bate la usa. Se pare ca usa a fost deschisa si inevitabilul s-a produs. Cristian Daminuta divorteaza.

Intr-o interventie la Antena Stars, acesta a declarat: ” In momentrul de fata asteptam sa se pronunte divortul in instanta. Nu avem nimic de impartit. Din pacate, in viata, nu poate sa fie totul asa cum iti doresti. Eu am incercat o despartire pe cale amiabila, nu s-a putut, alegem calea judecatoreasca.”

Din cate se pare nunta era programata pe data de 9 Iunie, dar a fost anulata: ”Nunta era planificata pe 9 iunie. A fost totul planificat, totul aranjat, dar la o mica nebunie de-a mea am anulat totul si am mers fiecare pe drumul lui separat.”

In presa au aparut, la un moment dat, informatii potrivit carora Daminuta ar fi avut ceva de impartit cu Brigitte Nastase, informatii dezmintite, la acea vreme, de Brigitte. 

Sursa foto: Sport.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea