Meniu pricipal

Odata cu cresterea temperaturilor in termometre, preturile de pe Litoralul Romanesc au inceput sa creasca si ele. Cu fiecare grad in plus, indicat de mercur, hotelierii si patronii de pensiuni mai adauga cativa zeci de lei la pretul unei camere.

Daca in urma cu cateva saptamani puteai petrece cateva zile la mare cu doar cateva sute de lei, bani in care intrau cazarea si masa, acum nu te mai poti bucura de aceleasi conditii cu aceasi bani. Vorbim despre Litoralul Romanesc unde isi dau intalnire, in anumite parti, cei mai snobi dintre snobi. Preturile camerelor de lux, in statiunea Mamaia, pot ajunge si la cateva sute de euro pe noapte, asta in functie de dotarile ei.

Sa fim optimisti, insa, pe litoral se gasesc si statiuni mai prost cotate, din punc de vedere al dezvoltarii din zona. Acolo preturile pot fi rezonabile si pot porni de la 80 de lei pe camera, pana la 100-150 de lei pentru o noapte. Asadar, un sejur de 7 zile poate ajunge la cateva mii de lei pentru o familie formata din trei membri, intr-o statiune modesta si cateva mii de euro pentru o persoana care prefera luxul si cheltuielile peste masura. 

Sursa Foto: Business24.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea