Meniu pricipal

Traim intr-o lume in care social-media ne inconjoara la tot pasul. Postam pe Facebook si Instagram aproape obsesiv, din dorinta de a ne exprima niste stari, a primi atentie sau pur si simplu pentru a impartasi cu cei din jurul nostru momente din viata. Doar ca devenim din ce in ce mai penibili atunci cand nu stim sa folosim in mod corect un instrument de promovare.

Ne-am gandit ca ar fi interesant sa vedem care sunt cele mai penibile si amuzante, in acelasi timp, hashtag-uri care circula pe internet. Prin definitie, hastag-ul a fost conceput ca o modalitate de a ajunge o postare la cat mai multa lume care foloseste acel cuvant. Ei bine, cum romanului ii place sa faca din tantar armasar, pe internet au inceput sa apara tot mai multi oameni care habar nu au cum ar trebui sa fie folosit corect un astfel de tag.

Iata un top al celor mai ciudate Hashtag-uri:

#AleMeleDragiFete - Pe cine intereseaza ca ai pus o poza cu inca doua fete iar la descriere ai pus acel hashtag?

#MereuLangaTineSufletDrag- Daca te chinuiai putin ajungeai sa bati cel mai lung cuvant din vocabularul autohton.

#Dor #De #Vacanta #Mea #Frumoasa #La #Mare- Incearca sa nu mai pui dupa fiecare cuvant tag-ul, nu te ajuta cu nimic...

#ViataFaraSuflet- Seneca te-ar impusca pentru ca incerci sa filosofezi fara rost.

Din punctul nostru de vedere cam acestea ar fi cele mai tampite hashtag-uri folosite. Desi ar trebui sa ne ajute la promovarea unei afaceri sau chiar la promovarea personala, uneori le folosesim gresit. Ai mare grija pe viitor.

Surs Foto: Green Roua

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea