Meniu pricipal

Oana Zavoranu este una dintre cele mai urmarite persoane publice de la noi. Cu un temperament greu de egalat, aceasta face ceea ce simte indiferent de ipostazele in care este pusa.

Ultima isprava a vedetei tv este cel putin amuzanta. Iubitoare de animale, in special de pisici, Oana a ales sa-si plimbe pisica in timp ce purta o masca faciala care o facea greu de recunoscut. Insa, nu aceasta este partea amuzanta. Mai amuzant decat look-ul funny este descrierea pe care o are poza.

Ne-am obisnuit cu Oana sa atace pe orice cale fetele care aleg sa-si puna botox in diferite parti ale corpului. De data aceasta poza a fost insotita de mesajul:

”Eu si Garfield, mastile, frumusetea, apa fara apa si tricourile Victoria’s Secret! Parul strans este pentru ca in maxim o saptamana voi reveni la culoarea mea de par natural, saten mediu spre inchis. Nu merge sa ma dau blonda ca nu ma recunosc in oglinda. Asa ca m-am decolorat ca sa am de ce sa ma inchid la loc. Dar atentie, va dau o mare veste... SUNT SI EU O BOTOXATA!!! Dar nu in buze sau frunte sau in alte parti moi care trebuie sa intepeneasca... ci LA PAR!...”

Da, ati citit bine, Oana foloseste o noua metoda de decolorare a parului care foloseste botox si keratina. Concluzia o trage chiar vedeta: ”Deci, sunt si eu o botoxata... dar unde nu stiati ca se poate! SÎC!

Iata si fotografia:

Sursa foto coperta: Evz.ro

Sursa foto articol: Instagram

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea