Meniu pricipal

Vine sau nu vine? Aceasta este intrebarea. De cateva luni planeta fierbe de curiozitate din cauza intalnirii pe care ar urma sa o aiba presedintele american, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un.

Doar ca pe cat de sigur parea Trump la inceput, pe atat de nesigur a devenit in ultima perioada. Sa-i fie, oare, frica? In urma cu cateva zile Trump a trimis o scrisoare catre Kim Jong-Un prin care il informa ca anuleaza intalnirea programata pentru 12 iunie. Doar ca acelasi Trump s-a razgandit si a anuntat ca ”Totusi ne-am putea intalni”.

Nu trebuie sa fim experti in politica internationala pentru a ne da seama de faptul ca presedintele american este mai instabil in decizii decat mult blamatul lider nord-coreean. Cel din urma a reactionat afirmand ca este dispus sa discute ”oricand si sub orice forma”.

Ne-am obisnuit deja cu comportamentul liderului de la Casa Alba care este unul schimbator si ramane de vazut daca intalirea va avea, totusi, loc. Voi ce parere aveti? Sursa foto: NY Daily News

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea