Meniu pricipal

Ultimele zile nu au fost deloc linistite pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost retinut de politie de doua ori in aceeasi zi, s-a ales cu doua dosare penale si i-a murit si sora, acum fostul numar unu la tenis are de dat niste explicatii si actualei sotii. Brigitte Nastase s-a infuriat cand a aflat ca Ilie nu era singur in masina, ci insotit de o domnisoara. 

 Potrivit mai multor surse media, Brigitte a scris pe Facebok ca nu intelege de ce toata lumea o suna pe ea sa dea eplicatii cu privire la cele intamplate. ”Zilele trecute mi-a sunat telefonul non-stop si unica intrebare a fost care este parerea mea cu privire la cele intamplate. Nu inteleg de ce mi se pun mie aceste intrebari si nu domnisoarei care se afla cu sotul meu in acea noapte...”

Tot aceasta a completat mai tarziu: ”Va rog sa o sunati de astazi inainte pe numita Saftoiu Alina pentru mai multe informatii din dimineata cu pricina. Multumesc”.

Sursa foto: Cugetliber.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea