Meniu pricipal

Sebastian Stan este unul dintre putinii romani care a ajuns acolo unde multi doar viseaza. Cu o cariera in plina ascensiune, la Hollywood, acesta se invarte in cele mai exclusiviste grupuri din breasla americana de film. Dovada sta si ultima poza care a facut deliciul fanilor de pe o retea de socializare. 

Pentru romani este o figura nu prea cunoscuta, insa americanii l-au adoptat si crescut din punct de vedere profesional. Actorul Sebastian Stan a jucat in filme celebre precum Marvel Cinematic Universe sau a aparut in show-uri tv precum: Gossip Girl, Intrigi la New York ori Once Upon a Time.

De data aceasta actorul a aparut intr-o poza a celebrului Chris Hemsworth, dupa un eveniment in Singapore. Descrierea fotografiei este urmatoarea: ”Barbatii momenturlui: Actorul Sebastian Stan, Chief Brand Officer ingo Wilts, inotatorul Joseph Schooling si actorul Chris Hemsworth.”, iar fotografia a fost facuta pentru a face o reclama la brandul Hugo Boss. Iata imaginea care a strans peste 800 de mii de aprecieri pe Instagram: 

Sursa foto coperta: Elle

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea