Meniu pricipal

Mare atentie ce si de unde cumparati. Un videoclip postat in mediul online, arata cum printre rafturile cu produse ECO, de la un hipermarket din Timisoara, se plimba un soricel, fara a baga in seama oamenii care il filmeaza.

Printre iaurturile asezate frumos pe raft se observa un rozator care, probabil, a venit sa-si faca si el cumparaturile. Daca ar fi sa analizam putin imaginile, obserbvam ca soricelul este cam indecis si nu stie pe care dintre produse sa puna labuta. Acesta ofera un examplu bun consumatorilor, deoarece se afla exact pe raftul cu produse ECO. Daca si soarecii mananca de la produsele ECO, nu vedem de ce oamenii nu le-ar consuma mai des. 

Acum, lasand gluma la o parte, chiar ne intrebam daca mai este sigur si sanatos sa-ti faci cumparaturile intr-un magazin, care se considera a fi unul dintre cele mai igienice si curate din oras.

Pragul magazinului este trecut de mii de cetateni zilnic, iar acestia lasa bani frumosi acolo. Oare reprezentantii magazinului chiar nu isi permit o deratizare facuta ca la carte? Ar trebui sa fim mai atenti ce si de unde cumparam pentru ca rozatarele pot transmite boli grave. Filmarea este realizata intr-un mall din Timisoara si a strans in mediul online cateva mii de vizualizari in mai putin de 11 ore de la postare.

Dati click AICI pentru a vedea videoclipul

Sursa foto: YouTube

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea