Meniu pricipal

Cunoscuti pentru amuzament, buna dispozitie si emisiunea matinala pe care o prezinta, Razvan si Dani sunt unul dintre cele mai celebre cupluri de prezentatori din Romania. Se pare ca acestia renunta la emisiunea Xfactor. Motivul il cititi mai in articolul de mai jos.

Vedetele de la Antena 1 au luat prin surprindere pe toata lumea cu anuntul neasteptat. Potrivit stiripesurse.ro, acestia au declarat: ”Simplu. Direct. De anul acesta nu mai prezentam X Factor. Au fost 7 ani minunati. Au fost 7 ani de povesti de viata. Au fost 7 ani de emotie pura.”

Potrivit sursei citate, cei doi au declarat ca urmeaza proiecte noi si o rearanjare a ideilor: ”Timpul trecut al verbului nu inseamna pentru noi abandon, ci doar o rearanjare a ideilor. Proiecte diverse, personale si profesionale, se anunta in toamna.”

Cuplul Razvan si Dani face parte din categoria acelora care au dus televiziunea la un alt nivel. Noi le uram succes si asteptam cu nerabdare surprizele pregatite pentru toamna aceasta.

Sursa foto: Click

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea