Meniu pricipal

Finalul saptamanii trecute a adus cu el cel mai asteptat eveniment al anului. Nunta dintre Printul Harry si actrita Meghan Markle a fost mai mult decat o simpla nunta. Iata care au fost cele mai importante momente, dar si cata lume a urmarit evenimentul.

Despre nunta s-au scris mii de pagini si au fost comentate toate detaliile. Am asistat la un moment istoric, sambata, 19 Mai, 2018. Desfasurata intr-un cadru desprins parca din povestile Disney, nunta a fost plina de elemente specifice americane. Se pare ca Meghan a facut cam ce a vrut ea din eveniment. Corul de gospel sau predica parintelui american fiind elementele definitorii ale unei nunti americane. 

Eleganta, rafinament si simplitate, cam acestea ar fi cuvintele care ar putea descrie cel mai bine ziua de 19 mai. Meghan a purtat o rochie simpla cu un voal lung ce avea imprimat motive florale diferite, reprezentand fiecare floare a Commonwealth. Potrivit unui comunicat, rochia a costat 200.000 de lire. Printul Harry a purtat o uniforma militara specifica Familiei Regale.

Evenimentul a strans un numar record de audienta. Dupa cifrele oficiale, la televizor, s-au uitat peste doua miliarde de oameni, fara a pune la socoteala audienta online. 

De la eveniment nu au lipsit cele mai mari vedete ale lumii, printre care ii putem aminti pe: Oprah, David si Victoria Beckham, Serena Williams si Elton John. Cele mai importante momente le puteti gasi in videoclipul de mai jos: 

 

Sursa foto: NDTV.com

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea