Meniu pricipal

Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite persoane publice de la noi, iar viata acesteia tine prima pagina a tabloidelor ori de cate ori se petrece ceva interesant in ea. De data aceasta Adelina a fost intr-o croaziere alaturi de iubitul ei.

Adelina Pestritu a anuntat ca este insarcinata chiar in momentul in care isi serba ziua de nastere, pe 2 februarie. Se pare ca sarcina este mai mult decat sanatoasa, iar fetita pe care urmeaza sa o nasca este asteptata cu sufletul la gura de ambii parinti. Mai mult Adelina a declarat faptul ca iubitul ei ii face toate poftele si are mare grija de ea.

De curand acestia au fost plecati intr-o scurta croaziera. Potrivit Pro Tv, cei doi s-au simtit bine in escapada care a durat 4 zile. Adelina a declarat: ”Traiesc o poveste de dragoste alaturi de un om minunat, atent, puternic, care ma face sa ma simt in siguranta, ma face sa rad si care ma completeaza.”

Vedeta spune ca s-a relaxat in aceste cateva zile si ca pana in luna augus nu isi mai doreste sa plece in nicio calatorie. Potrivit sursei citate, Adela Popescu a declarat in timpul emisiunii Vorbeste Lumea ca pe micuta o va chema Zenaida Maria.

Sursa foto: Kfetele

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea