Meniu pricipal

Din pacate, vestea mortii comentatorului sportiv a venit ca un fulger peste familia acestuia. In decursul anilor Topescu a avut o cariera invidiata de multi, inclusiv de regimul comunist care a interzis aparitia lui la televizor. Va invitam sa cititi cateva randuri dedicate vietii lui Cristian Topescu.

Comentatorul sportiv avea 81 de ani, iar din data de 8 mai era internat la spitalul Elias din capitala. Suferea de mai multe boli, printre care si diabet. In cariera impresionanta, pe care si-a construit-o cu multe sacrificii, Topescu a tinut cu sufletul la gura zeci de milioane de romani, atunci cand comenta meciurile de fotbal, campionatele mondiale sau olimpiadele.

De pilda, Nadia Comaneci, intr-o interventie la Pro TV, spune: ”Acest om minunat a scris si povestea vietii mele incepand cu nota de 10. Nu exista istorie si competitie fara vocea minunata a lui Cristian Topescu.”

In ultimii sase ani ai regimului comunist, Topescu a fost interzis la televiziune pentru ca si-a permis sa spuna, in timpul unui meci, ca fotbalistii din tara noastra ar trebui lasati sa joace si in afara granitelor tarii. Acest lucru i-a deranjat pe comunisti care l-au interzis pe Topescu, asta pana cand a cazut regimul si a revenit in atentia publicului din Romania. Din pacate competitiile sportive nu vor mai fi la fel fara vocea lui. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Sursa Foto: ProSport

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea