Meniu pricipal

Momentul mult asteptat este la doar cateva ore distanta de realitate. Vom asista, din nou, la scrierea unei pagini din istoria moderna a planetei. Printul Harry si Meghan Markle isi vor uni destinele sambata aceasta sub privirile a sute de milioane de oameni din intreaga lume. United Kingdom este in febra pregatirilor pentru eveniment.

Cu totii stim ca atunci cand Casa Regala Britanica sarbatoreste un eveniment de o asemenea anvergura, mai toata lumea intra in febra pregatirilor. Englezii tin foarte mult la Casa Regala, iar pentru ei o asemenea ocazie nu trebuie sa fie ratata.

Deja casele de pariuri sunt luate cu asalt de mii de englezi care pariaza pe culoarea palariei reginei sau pe ce culoare va avea buchetul de mireasa, ori cine va canta primul cantec la ceremonie. Hotelurile, care au primit deja turisti, se intrec in a oferi meniuri asemanatoare cu cele ale evenimentului. Sa nu mai spunem de magazinele de suveniruri care si-au pregatit vitrinele cu tot felul de obiecte inscriptionate cu chipurile celor doi, de la magneti de frigider, cani, perne sau chiar lenjerie de pat. Toate acestea pot fi achizitionate de fanii Casei Regale.

 Sursa foto: Hello Magazine

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea