Meniu pricipal

Inna a cazut in timpul unui concert pe care il sustinea in Turcia. Scena, destul de instabila, s-a rupt sub dansul Innei si al unuia dintre dansatori.

Pe moment vedeta nu si-a dat seama de faptul ca este lovita si si-a continuat show-ul, abia dupa inca 25 de minute, in care a cantat, si-a dat seama ca o dor foarte puternic picioarele.

Intr-o interventie la ProTv, aceasta a marturisit: Nu am patit asta niciodata in 10 ani de zile. Asta imi da de inteles ca lucrurile nu au fost atat de bine puse la punct. M-am uitat pe filmare, era intr-adevar instabila scena. Eram cea de-a doua care a cazut, unul dintre dansatori a cazut inaintea mea. 

Dupa ce a cazut artista a anuntat la microfon ca este bine si nu trebuie sa isi faca nimeni griji pentru asta. Dupa ce a fost dusa la spital si i-au fost pansate ranile, a fost externata urmand ca in zilele urmatoare sa se intoarca la spital pentru curatarea ranilor si pansarea acestora.

Iata momentul in care Inna cade: 

Sursa foto: Instagram Inna

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea