Meniu pricipal

Eurovisionul este unul dintre cele mai urmarite show-uri televizate din lume. De fiecare data sutele de milioane de privitori au pareri impartite despre ceea ce se petrece in renumitul concurs.

De la votul care pare a fi fraudat de fiecare data, la implicarea politicii in show sau glume rautacioase despre concurenti, pe toate le gasim dupa marea finala.

Anul acesta concursul a fost castigat de Israel, o tara greu incercata pe plan politic. Putem spune ca acest context a dus la o mai mare vizibilitate a concurentei pe intreg continentul, dar acestea sunt doar detalii. Melodia interpretata de Netta Barzilai vorbeste despre acceptarea femeilor asa cum sunt, cu tot cu imperfectiuni.

Unul dintre cei mai duri contestatari ai melodiei a fost chiar castigatorul de anul trecut. Momentul in care a oferit trofeul mai departe a fost catalogat ca fiind stanjenitor. Acesta a fost pus in fata faptului implinit si a trebuit sa o pupe pe artista. 

Dupa castigarea trofeului, pe retelele de socializare, au aparut o sumedenie de glume rautacioase despre feminism, cu trimitere directa catre Netta. Multi dintre internauti au facut-o pe castigatoare: ”Gaina feminista grasa”sau ”Europa a votat un cotcodacit al unei grase”. Totusi, marea majoritate a celor care au votat au spus ca piesa interpretata de Netta iti ramane intiparita in minte mult timp dupa ce ai ascultat-o. Pana la urma asta este tot ceea ce conteaza in acest concurs. iata si melodia: 

Sursa foto: CNN

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea