Meniu pricipal

Andreea Tonciu se tine departe de lumina reflectoarelor in ultima perioada. Are o fmailie si este fericita cu asta. In presa din Romania au aparut zvonuri potrivit carora se afla in pragul unui divort. Totusi sotul acesteia a tinut sa lamureasca problema.

Potrivit tabloidelor din Romania Tonciu este in pragul separarii de sotul ei. Potrivit realitatea.net cei doi se cearta din ce in ce mai des din cauza faptului ca Andreei ii place sa se distreze la fel de mult ca inainte de casatorie, iar Dani i-ar interzice acest lucru.

Zonurile par a fi neadevarate deoarece cei doi isi declara iubirea pe retelele de socializare. Iata ce a scris Daniel Niculescu pe Facebook: Am văzut in ultimele zile cum s a discutat zi si noapte , despre familia mea. Mă distrează cum se inventeaza subiecte in Romania ! Vad ca toți si toate comenteaza si inventeaza pe la tv. Soția mea nu este prizoniera mea, este iubirea vieții mele si eu ii fac toate poftele ! Deci dragii mei , Nu am fost la mare de 1 mai , nu m am certat cu soția prin diferite cluburi , nu imi place de 1 mai la mare .Eu daca ma distrez , pai ma distrez ...o fac in străinătate , cu prietenii mei . Nu postez cate șampanii vin la masa . Sunt alta calitate de bărbat , eu sunt Daniel Niculescu . Poate pe viitor nu ma mai confunda jurnaliștii cu bărbații de carton din peisajul bucureștean ! Când cei ce comentează vor realiza, ce am realizat eu la vârsta mea atunci arunc pălăria in aer . Pana atunci ...răutatea vine din frustrare și prostie ! Good Luck my Friends!

Sursa foto: Libertatea

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea