Meniu pricipal

Dupa o perioada in care a lipsit din lumina reflectoarelor si nimeni nu a mai stiut de el, Marius Lupu revine in forta. Vezi unde a petrecut acesta de 1 Mai.

Cu totii ii cunoastem abilitatile de makeup artist si faptul ca ii place luxul. De la Timisoara in Dubai sau din Dubai in Timisoara, de Marius nu s-a mai auzit nimic de ceva vreme. Acesta ne linisteste si ne spune ca este mai mult decat bine, atat cu proiectele sale cat si pe plan personal. Probabil a fost nevoie de o perioada de liniste in viata acestuia, dar se pare ca de 1 Mai numai linistit nu a fost.

Desi toate vedetele, cunoscute sau mai putin cunoscute, au ales cluburile exclusiviste de pe litoralul romanesc, pentru petrecerile de 1 Mai, Marius a gasit un alt loc pentru a bea sampanie scumpa. Machiorul a petrecut in ”La Vella- Yachting Club” din Dubova.

Aici se dau cele mai tari petreceri cu pretentii, iar localul este cautat de mai toate persoanele care nu se uita la banii cheltuiti pe o seara de distractie. Amplasat la malul Dunarii localul imbina privelistea asupra fluviului cu petrecerile de lux, animatie si muzica buna.

Iar ca peisajul sa fie complet, pe malul Dunarii stau ancorate cele mai de lux yachturi care pot fi inchiriate pentru petreceri private sau pur si simplu pentru plimbari. Cu siguranta zilele de vara sunt privite cu o alta perspectiva de aici. Asta putem si noi observa in imaginile de mai jos. Iar ca tacamul sa fie complet, va lasam AICI si un videoclip. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea